Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$60.334
% 3.91
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 60.334
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Dubai Kripto Parayı Benimsiyor: Özel Bir Merkez Kuruyor

BAE Kripto Para

Bir rapora göre Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), 2022’de 25 milyar dolarlık kripto para işlemi raporladı. Pazartesi günü yayımlanan bir rapora göre, esnek düzenleyici politikaları uygulayarak daha fazla yatırım yapmayı hedefliyor.

Dubai Çoklu Mallar Merkezi (DMCC), Web3 uygulamaları için piyasa potansiyelini ve fırsatlarını rapor etti. Bu uygulamalar, kripto para birimi, Merkezi Finans (DeFi) ve metaverse gibi merkezsiz dijital altyapılar inşa etmek için blok zinciri kullanıyor. Merkeze göre, metaverse pazarının 2027’de 3,4 trilyon dolara ulaşması öngörülüyor. Bu artış, güçlü kullanım durumlarının ve yapay zeka alanında hızlı ilerlemelerin olasılığına atfedildi.

Ayrıca, DMCC, küresel Merkezi Finans (DeFi) sektöründe önemli bir büyüme öngörüyor. Tahminlere göre, 2022’de 13,6 milyar dolar olan DeFi sektörü, 2032’de 600 milyar dolara ulaşacak. Bitcoin’in 2023’teki dönüşü, uzun vadeli, değer üreten kripto hizmetlerine olan endüstriyel ve kurumsal ilginin canlanmasının açık bir göstergesidir.

DMCC, Dubai’nin kripto para hedeflerini öncülüyor ve bunun için özel bir merkez kuruyor

DMCC, Dubai’nin önde gelen serbest bölgesidir ve girişimcileri cezbetmek için vergi indirimleri ve diğer avantajlar sunar. Bu kampanya, BAE’nin önde gelen bir küresel kripto para merkezi olma hedefine dayanarak, bölgede yerleşik kripto girişimlerinin sayısındaki artışla eş zamanlı olarak gerçekleşti. DMCC Kripto Merkezi’nin temel amacı, kripto ve blok zinciri sektörlerindeki girişimciler için işbirliği ve ağ oluşturma fırsatlarını, ortak bir ofis ortamı sağlayarak teşvik etmektir. Geçen yıl, kripto merkezinin üyelik sayısı 600’e ulaştı. Önemli ortaklar arasında Bybit ve Solana bulunmaktadır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir