Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.906
% 2.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.906
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Cronos Labs, 100 Milyon Dolarlık Program İçin Girişimci Arıyor

Cronos Labs,Yapay Zeka,kripto,Bitcoin,BTC

Cronos Labs, blockchain ağı geliştiricisi olarak, erken aşamadaki kripto projelerine destek sağlamayı amaçlayan 100 milyon dolarlık bir hızlandırıcı programının üçüncü kohortunu başlatmak üzere sekiz farklı start-up girişimi arayışına girdi.

Bu 12 haftalık program, Kore Blockchain Week etkinliği ile aynı dönemde başlatıldı ve 4 Eylül tarihinde başlayarak 10 Eylül’e kadar sürecek. Kore Blockchain Week, özellikle yapay zeka konusuna odaklanan bir etkinlik olarak bilinmektedir.

Cronos Labs’ın bu hızlandırıcı programı, erken aşamadaki kripto projelerinin büyümelerine ve gelişmelerine destek olmayı hedeflemektedir. Bu programın üçüncü kohortunda yer alacak sekiz start-up girişimi, büyümelerini hızlandırmak ve başarılı bir şekilde piyasaya sürmek için Cronos Labs’ın uzmanlığından faydalanma fırsatına sahip olacaklar. Bu programın başlamasıyla birlikte, blockchain ve yapay zeka alanında yeni gelişmeler ve yenilikler beklenmektedir.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Cronos Labs, Yapay Zeka Ve Kriptoyu Hedef Alıyor

Cronos Labs, yeni hızlandırıcı programıyla yapay zeka (AI) ve kripto alanlarının kesişimindeki girişimleri hedefliyor. Özellikle AI tabanlı projelerin ürünlerini piyasaya sürme potansiyeli taşıyanları dikkate almayı amaçlıyor.

Blockchain geliştiricileri, ChatGPT gibi araçların başarısının ardından AI ve kripto alanlarına olan artan ilgiyi değerlendirmeye çalışıyorlar. Risk sermayedarları (VC’ler) ise son zamanlarda AI ile kripto arasındaki entegrasyonu yatırım fırsatı olarak görmeye başladılar.

Cronos Labs’ın proje danışmanları arasında Google Cloud, Amazon, PeckShield ve Certik gibi blok zinciri güvenliği uzmanları da bulunmaktadır.


İlginizi Çekebilir:Connext Network Nedir? NEXT Token Airdrop Nasıl Kazanılır?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir