Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.638
% 2.13
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.638
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Cosmos Kurucusu, Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu

Cosmos (ATOM) kurucusu Jae Kwon, sisteme yeni değişiklikler getirecek önerilere karşı olduğunu dile getirdi.

Kripto piyasasının güçlü projelerden biri olan Cosmos, blockchain geliştirmelerini sürdürüyor. Popüler proje, geçtiğimiz aylarda Cosmos Hub hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı. Piyasa değer sıralamasına göre ilk 25 içinde olan ATOM, Hub geliştirmelerinin ardından öne çıkmayı başardı. Ancak ATOM, sonraki süreçte yaşanan çalkantılı kripto gündeminden kaçamadı. Tamamen geliştirmelere ve güncellemelere odaklanan Kwon, son açıklamalarıyla dikkat çekti.

Cosmos Kurucusu, Topluluğu Dağıtmak İstemiyor

Cosmos kurucusu Jae Kwon, likidite stake etme uygulamasına karşı olduğunu dile getirdi. Topluluğun kararına bağlı olarak yapılan güncellemeler arasında, likidite stake sistemi de yer alıyor. Topluluk, yeni güncelleme için oy kullandı.

Cosmos ekosistemine yönelik yeni değişikliklerin yapıldığı oylamada, yüzde 62’lik bir evet oyu çıktı. ATOM topluluğu, yeni güncellemelerin gelmesini destekliyor.

Merkeziyetsiz projenin yatırımcıları, güncelleme konusunda istekli görünüyor. Ancak, Cosmos kurucusu yapılacak güncellemenin kötü sonuçlar doğurabileceğine değindi. FTX olaylarına da değinen Kwon, bu yeni güncellemenin aşırı riskli olduğunu herkesin bilmesini istedi.

Kwon, ATOM sahiplerinin stake yapabilmek için başka platformlara kaymasını doğru bulmadı. Kwon, bunun yeni coin basılması gibi tehlikeli sonuçları olabileceğinin altını çizdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir