Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$61.762
% 4.66
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 61.762
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Coinsquare, Müşteri Verilerinin İhlal Edildiğini Duyurdu

Kanada merkezli kripto borsası Coinsquare, müşteri verilerinin ihlal edildiğini açıkladı.

Borsa, ihlal edilen kişisel verilerin muhtemelen kötü niyetli kişiler tarafından görülmediğini ve müşteri varlıklarının risk altında olmadığını söyledi.

Coinsquare, Fonların Güvende Olduğunu Açıkladı

Kanada’nın en büyük borsalarından birisi olan Coinsquare, müşteri varlıklarının “soğuk cüzdanlarda” güvende olduğunu ve herhangi bir risk altında bulunmadığını söyledi.

Kendisini “Kanada’nın güvenilir platformu” olarak tanıtan borsa, dün üçüncü bir kişinin müşteri veri tabanına eriştiği bir olayı bildirmek için müşterilerine e-posta gönderdi.

Gönderilen e-postaya göre ihlal, “müşteri isimlerini e-posta adreslerini, ikamet adreslerini, telefon numaralarını, doğum tarihlerini, cihaz kimliklerini, genel cüzdan adreslerini, işlem geçmişini ve hesap bakiyelerini” ortaya çıkardı.

“Hiçbir şifre açığa çıkmadı. Bu bilgilerin hiçbirinin kötü niyetli kişiler tarafından görüntülendiğine dair bir kanıtımız yok”

Şirket, geçtiğimiz hafta güvenlik açığını tespit ettikten sonra platformdaki faaliyetleri askıya aldı ve bu durum, FTX’in çöküşünün ardından bir likidite krizinin yaşandığına dair söylentilere neden oldu.

Şirket, dedikodulara ilişkin şunları söyledi:

“Müşteri fonlarının %100’ünün güvenli bir şekilde soğuk cüzdanlarda tutulduğunu ve hiçbir ticari faaliyet için kullanılmadığını tekrarlamak istiyoruz”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir