Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.045
% 2.09
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.045
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Celsius, Müşterilerin Hak Talebinde Bulunmaları İçin Süreyi Uzatmaya Çalışıyor

Celsius

İflas eden kripto kredi kuruluşu Celsius, alacaklıların borçlu oldukları miktarı bildirmeleri için son tarihi 3 Ocak yerine Şubat başına çekmek istiyor.

Celsius’un Çarşamba günü geç saatlerde attığı bir Tweet’e göre, son tarihin uzatılması talebi, davaya bakan iflas mahkemesi tarafından 10 Ocak’ta yapılacak bir duruşmada ele alınacak.

Celsius, “Amacımız, hesap sahiplerine herhangi bir talep belgesi sunmaları için ek süre sağlamaktır” diye ekledi. Şirket bu hafta içinde süre uzatımı talebinde bulunmak üzere bir dilekçe sunacak.

Şirket, piyasadaki düşüşün ardından Temmuz ayında iflas koruma başvurusunda bulunmuştu. Sorunlu borç veren, dilekçesinde 100.000’den fazla alacaklı olduğunu iddia etti. Kredi kuruluşu, başarısının zirvesindeyken 1,7 milyondan fazla kullanıcı için 10 milyar dolardan fazla varlık yönettiğini iddia etti.

Bu ayın başlarında, şirket’e 11. Bölüm iflas yeniden yapılanma planını Şubat ortasına kadar sunmak zorunda olmadığı anlamına gelen bir uzatma da verildi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir