Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.645
% 0.67
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.645
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

CoinShares, ABD’deki Genişlemeden Sonra Riski Koruma Bölümü Açtı!

Avrupalı merkezli kripto varlık yöneticisi CoinShares, şirket ABD pazarına açıldıktan sonra yeni bir hedge fonu bölümü olan CoinShares Hedge Fund Solutions’ı başlattı.

Yapılan açıklamaya göre, firmanın hamlesi, şirketin ürün yelpazesini artırmayı ve bir dizi özel yatırım stratejisiyle nitelikli ABD’li yatırımcıları hedef almayı amaçlıyor.

“Ürünler CoinShares’in yüzde yüz iştiraki ve Finansal Endüstri Düzenleme Otoritesi’ne (FINRA) kayıtlı bir komisyoncu-satıcı olan CoinShares Capital LLC, CoinShares Hedge Fund Solutions’ın stratejilerini ve stratejilerini desteklemek amacıyla Amerika Birleşik Devletleri’ndeki nitelikli yatırımcılara yönelik pazarlama faaliyetleri yürütecek.” ifadesi eklendi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Lewis Fellas Yönetici Olarak Atandı

Coinshares’in yeni bölümüne geleneksel varlık yönetimi uzmanı Lewis Fellas atandı.

Fellas; “CoinShares, 2016 yılında kripto varlık yönetimine geçmeme ilham verdi, bu nedenle firma içindeki yeni bölüme liderlik etmek ve alana daha fazla öncülük etmek benim için bir onurdur” dedi. “Stratejilerimizin tasarımı, ekibin dijital varlıklara ilişkin derin ve pratik bilgisini yansıtıyor ve firmanın kurumsal yatırımcıların taleplerini karşılayan yeni ürünler geliştirme yeteneğini gösteriyor.” Dedi.

Fellas, “Faiz oranı kaynaklı oynaklığın uzun zamandır beklenen geri dönüşü, yeni fon ürünlerimizle yakalamayı planladığımız harika bir fırsat” diye ekledi. “Sunulacak her ürün, yatırımcılara açıkça tanımlanmış varlık sınıfı ve strateji risklerini sunarken karşı taraf riskini azaltmak için tasarlandı.”

CoinShares CEO’su Jean-Marie Mognetti’ye göre CoinShares Hedge Fund Solutions, CoinShares’in mevcut ticaretten yararlanacak.

Mognetti, “Faiz oranları ve enflasyonun belirgin bir şekilde belirlediği değişen makro ortamda, dijital varlıklara aktif olarak yönetilen maruz kalma talebi doğal bir ilerlemedir” dedi. “Ürünlerimiz yatırımcılarımıza birinci sınıf bir deneyim sunmaya odaklanıyor ve bunları zenginleştirmekten mutluluk duyuyoruz.” Temel kurucu programımıza geri dönerek uzun zamandır tek olan varlık yönetimi tekliflerimizi sunuyoruz.” Dedi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version