Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$56.954
% 4.88
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 56.954
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Coinmuhendisi-Starsharks AMA Özeti

Coinmuhendisi-Starsharks AMA Özeti

6 Haziran 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak AMA etkinliği gerçekleştirdiğimiz Starsharks yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Starsharks yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde :

 

S1. Şimdi, topluluğumuz açıklandığından beri bu AMA’yı bekliyordu. Lütfen bize kim olduğunu ve bugün neden burada olduğunu söyler misin?

C1: Herkese merhaba, Projemizi hepinize tanıtmak için burada olmak bir zevk! Kullanıcıları, varlıkların izole edilmediği ve birden fazla sosyal rol bölümünün olduğu, kullanıcıları sonsuz genişletilmiş fırsatlara çeken, topluluk odaklı, lider bir NFT tabanlı Metaverse platformu olan StarSharks’ız. İlk oyunumuz StarSharks. Bir strateji kart oyunu olan Warriors, Aralık 2021’de piyasaya sürüldü ve şimdi bir sonraki oyunumuz olan ve hala ekosistemimizde yer alan StarSharks Homeland hakkında konuşmak için buradayız. Gelecek trendlerimizi, özellikle de ikinci oyunu merak ediyorsanız, bu AMA’yı kaçırmayın!

S2: StarSharks’ın IOS sürümü. Warriors geçen hafta yayına girdi,tebrikler ama lütfen bize yeni oyununuz StarSharks vatanı hakkında daha fazla bilgi verir misiniz?

C2: Ekip, son birkaç haftadır resmi Twitter @StarSharks_SSS üzerinden bazı materyaller yayınlıyor ve bu materyallerde bazı bilgiler saklıyor. İkinci oyunumuz StarSharks HomeLand’de bu sahne/binalar bir rol oynayacak. İkinci oyun resmi olarak çıktıktan sonra bile daha ilgili içerik ve detaylar ortaya çıkacak. Artık StarSharks.warriors’ın iOS sürümünü getirdiğinize göre, hepinize onu indirmenizi hatırlatmak istiyorum! LOL YAPMALISINIZ!

S3: Kulağa ilginç geliyor ve kesinlikle daha fazlasını öğrenmek isteriz! Bize StarSharks Homeland oyununa tam bir genel bakış verebilir misiniz?

C3: Tabiki yapabilirim!
İkinci oyun aslında başlangıçta planlanan iki oyunun (arazi ve simülasyon) birleşimidir, bu nedenle daha zengin bir oynanışa ve daha çeşitli uygulama senaryolarına sahip olacaktır.Oyuncuların oyuna girebilmeleri için en az bir Homeland NFT’ye sahip olmaları yeterlidir. Ancak, oyunu sonuna kadar yaşayabilmeniz için en az üç köpekbalığı NFT’niz varsa daha iyi olacaktır.

İkinci oyunumuz suyun altında geçiyor ve büyük bir açık haritaya sahip. En az bir Vatan NFT’niz varsa, haritada vatanınız için bir yer seçebilir ve daha fazla fayda elde etmek için çeşitli binalarla kendi krallığınızı inşa etmeye başlayabilirsiniz. Oyuncular ayrıca köpekbalığı NFT’lerini diğer oyuncuların veya tarafsız anavatanlarına saldırmak için güçlü bir köpekbalığı ordusu oluşturmak için kullanabilirler. Oyuncular, haritadaki çeşitli belirsizliklerle başa çıkmak için birlikte savaşmak için ittifaklar kurabilirler. Ancak, yalnızca Özel Toprak Suyu NFT’leri olanlar haritada bir heykel inşa edebilir ve bölgedeki ittifak anavatanları için belirli güçlendirmeler sağlayabilir. Buffların keyfini ancak anavatanınız heykelin bulunduğu alan içindeyse yapabileceğiniz için konumunuzu akıllıca seçin. Bunu söylediğimi kimseye söyleme!🤣

Birçok oyuncunun ikinci oyunda NFT’lerin evrensel olup olmayacağı konusunda endişe duyacağını ve söz verildiği gibi platformumuzda hiçbir NFT İzole edilmeyeceğini biliyorum.

Oyuncular ne kadar fazla Shark NFT’ye sahipse, ikinci oyunda o kadar yetenekli olacaklar. Ayrıca, Shark NFT’lerinin ve Shark Commanders’ın ilk oyundaki yıldız özelliklerini koruyacağız ve onlara HomeLand’de potansiyel olarak daha fazla yükseltme olanağı sunacağız.İkinci oyunun temel mekaniğini özetlemem gerekirse, her şeyin inşa etmek, korumak, yükseltmek ve diğer oyunculara karşı rekabet etmekle ilgili olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca, oyunun kaynak çıktısı, oyuncuların her zaman çevrimiçi olmasını gerektirmez; zaman içinde otomatik olarak oluşturulacak ve oyuncuların yalnızca arada bir kaynak toplaması gerekecek. Bu yaklaşım, oyuncuların sağlıklı ve arkadaşça bir oyun deneyimi yaşamalarını ve yine de hayattan zevk almak için zamana sahip olmalarını sağlayacaktır.

Gelecekte de oyun içinde doğru zamanda daha fazla özellik ve senaryoya gireceğiz! 🤩

S4: Bu gerçekten bilgilendiriciydi. İkinci oyunda token ekonomi modeli değişip StarSharks Homeland oynanışını biraz alt üst edip etmediğini bize açıklar mısınız?

C4: Peki…SEA ve SSS bizim jetonlarımız olmaya devam edecek. Son orta makalemizde, oyuncuların sosyal deneyimini ve oynanışını geliştirmek için bir adım geri atıp oyunun kendisine dönene kadar büyük resmi düşünmek istediğimizi söylediğimi hatırlıyorum.İkinci oyun ilkinden çok daha karmaşık ve oyuncuların liderlik tablosunun zirvesine çıkmak için mekanizmayı gerçekten anlamaları ve iyi stratejiler bulmaları gerekecek ve elbette ittifaklar sıralamanızda önemli bir faktör olacak. .

Ayrıca, ekip, SEA üretiminin bir kısmını, tarafsız vatanları yenmenin bir ödülü olarak ikinci oyuna tahsis etmeyi planlıyor.

Bunu toplulukla tartışmaktan mutluluk duyuyoruz, herhangi bir geri bildiriminiz varsa bize bildirin!Oynanıştan bahsetmişken, içeriğin bir kısmını burada açıklayabilirim.
İnşa etmek ve rekabet etmek hakkında ne dediğimi hatırlıyor musun?

Oyuncular, SEA tüketerek vatanlarını inşa etme sürecini hızlandırabilirler. Her oyuncu, üretim binaları ile veya diğer anavatanlarla savaşlar yoluyla oyun içi kaynaklar kazanabilir. Oyun içi kaynaklar esas olarak kendi vatanınızı inşa etmek için kullanılır.

Ek olarak, her bir ülkede oyuncular, bir asker takımı için üç köpekbalığı ile birden fazla takım kurabilir ve stratejileriniz o kadar çeşitlenebilir.
Vatan NFT’leri bazı özel durumlarda sarf malzemesi olarak kullanılabilir, birden fazla Vatan NFT’sine sahip oyuncular bunları tüketerek geliştirmeler elde edebilirler.Tüm bu bilgiler, web sitemizde bulabileceğiniz yol haritamızda mevcuttur.

S5. Bu harika! Elbette bakacağız. StarSharks anavatanının ne zaman yayınlanacağını ve başka hamleler yapacaksanız bizimle paylaşır mısınız?

C5: Yakında Binance NFT Launchpad’deki ilk INO turumuza yaklaşmak üzereyiz. Bunu takiben, resmi web sitemizde ikinci bir satış turu yapacağız, bu yüzden bizi izlemeye devam edin! 🥰Ayrıca, farklı dil bölgeleri için AMA’lar, video blogcu promosyonları vb. dahil olmak üzere diğer dış topluluklar ve çeşitli ticari tanıtım faaliyetleri ile işbirliğini güçlendirmeye devam edeceğiz.

Yukarıda bahsettiğim harita da resmi satıştan sonra planlandığı gibi yayına girecek! Her şey yolunda giderse, betayı Ağustos ayı civarında başlatabileceğiz :).Hazırlanın, keşfedeceğiniz daha çok şey var.☺️

AMA Etkinliğimizin 1.bölümü biterken Starshark yöneticisi bizlerle sosyal medya hesaplarını paylaştı:

Hepinizle gerçekten harika bir AMA oldu! Lütfen en son bildirimleri takip etmek için resmi sosyal medya platformumuzu dört gözle bekleyin! 😛

Bizden haber almak ve hakkımızda daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen en son haber ve duyuruları bulabileceğiniz resmi kanallarımızı takip edin.

Web sitesi: https://starsharks.com/
Telgram: https://t.me/starsharks_SSS
Discord: https://discord.gg/fzEGfwHteS
Medium: https://medium.com/@StarSharks
Twitter: https://twitter.com/StarSharks_SSS
Youtube: https://www.youtube.com/c/StarSharks_SSS
Facebook: https://www.facebook.com/StarSharksOfficial/

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Starsharks yetkilisi tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Starsharks yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

 

TWITTER SORULARI

S1.P2E ve metaverse evreni her geçen gün büyüyor. Bu alana girecek yeni oyuncuları projenize nasıl çekmeyi planlıyorsunuz? Oyuncu tabanınızı nasıl büyüteceksiniz? (@berkin_tasozuu)

C1: İlk soruyla ilgili olarak… Oyuncuların NFT uygulama sahnelerini birlikte oluşturmaları ve NFT’lerin ticari değerini paylaşmaları için NFT’yi yaratıcılık altyapısı olarak kullanarak benzersiz bir metaverse oluşturmak; Starsharks metaverse’lerinin ve temel NFT’lerin temel değerini, şirket içinde geliştirilen oyunlarla oluşturduk, topluluğun legolar gibi köpekbalığı metaverse’lerinde kendi oyunlarını oluşturması için açık ve erişilebilir geliştirme araçları sağladık; ve topluluk yaratıcılığı ile NFT’lerin değer ve uygulama sahnelerini daha da açığa çıkarın.

İkinci soruyla ilgili olarak, yaptığımız şey bu. AMA etkinlikleri için ana dili İngilizce olmayan yerel topluluklarla işbirliğine ek olarak, elçilerimiz makale oluşturma ve video oluşturma dahil ve bunlarla sınırlı olmamak üzere projeyi yerel dillerde tanıtmak için çok çalışıyor ve hala daha fazlası üzerinde çalışıyoruz. Gelecekteki promosyon biçimleri.
Çeşitli bölgelerdeki oyuncuların taleplerine cevap vermek ve iletişimi daha rahat ve engelsiz hale getirmek için Telegram’da resmi StarSharks topluluğunu ve Discord’da birçok dil kanalını oluşturduk.

S2.Bir proje geliştirmenin temel önceliği yeterli kaynağa sahip olmaktır. StarSharks’ı yürütmek için finansal olarak yeterli mi? Bize kâr etme planınızdan kısaca bahseder misiniz?(@mazizyavuz)

C2: Bu görüşe tamamen katılıyorum👍. StarSharks ekibi iyi finanse edildi ve blok zincirinde herkesin kar elde etmek için tek bir SEA veya SSS satmadığını görebileceği gibi ekibi uzun bir süre sürdürmek için yeterli. StarSharks ekibi, gelecekte ihtiyaç duyulursa kar elde etmek için planlar yapacak. Ekip şimdilik sadece projeyi oluşturmaya odaklanmak istiyor.

S3. Oyuncuların varlıklarını kalıcı olarak elinde tutmasını nasıl sağlamayı planlıyorsunuz? Çok şeye sahip olanlar ile az şeye sahip olanlar arasındaki kalıcılık dengesini nasıl planlıyorsunuz? (@yigitcanyapici)

C3: Bu iyi bir soru. Aslında, ideal metaverizimiz şu üç unsur etrafında şekillenmelidir: birden fazla rol içeren sosyalizm, varlıkların kalıcı olarak tutulması ve sınırsız genişleme olasılıkları, bir anlamda, herhangi bir dünyevi değişikliğin metaveriyi ona karşı çıkmak yerine inşa etmesi anlamında.

Bu, blok zincirin cazibesidir ve bu üç unsuru elde etmenin mükemmel şekli, kullanıcılarımıza kapasitemizin en iyisini sunmaya çalıştığımız metaverse platformudur.

StarSharks platformu, yukarıdaki ideolojiler ve ilk oyunumuz StarSharks’ın lansmanı temelinde oluşturuldu. Savaşçılar, gerçek bir metaverse inşa etmek için başlangıç noktamızın en uç noktasıydı. Birçok oyuncunun oyunumuzda NFT’lerin evrensel olup olmayacağı konusunda endişeleneceğini biliyorum ve söz verildiği gibi, platformumuzda hiçbir NFT İzole edilmeyecek ve gelecek ikinci oyun, farklı NFT’lere sahip çok taraflı kullanıcılara daha zengin senaryo vakaları sağlamayı amaçlıyor. oyun içinde deneyimlemek için uygun vakayı seçebilir.

S4: StarSharks’ı entegre eden oyunlar kaç tane ve hangileri, her oyun için farklı karakterler kullanabiliriz? veya aynı karakteri Shark-Metaverse’de kullanmak mümkün mü? Grand Prix’i hangi tarihte başlatmayı planlıyorsunuz, sadece uzman oyuncular için mi olacak?(@SeydiDemir32)

C4: Şimdilik sadece bir tane StarSharks.Warriors var ve şunu da belirtmekte fayda var ki iOS versiyonumuz yakın zamanda Apple Store’da yayına girdi. Ayrıca ikinci oyun StarSharks.Homeland geliştirme aşamasındadır. Lütfen bizi izlemeye devam edin, sizi en son gelişmelerden haberdar edeceğiz.

StarSharks bir meta veri deposu projesi olduğundan, StarSharks meta veri tabanında kesinlikle aynı NFT setini kullanabilirsiniz. Grand Prix’e gelince, daha önce başlatıldı ancak topluluktan gelen öneriler dikkate alındıktan sonra kaldırıldı ve oyuncuların rastgele dizilişlerle birbirlerine karşı oynayabileceği bir yuvarlak masa modu başlattı.

S5: Merhaba. 1. Kiralama sistemi olacak mı? 2. Madeni para veya nft yanması olacak mı? 3.Yatırımcıları neler bekliyor? Teşekkürler (@ardasahin0710)

C5: Ekip hala kiralama sistemini geri getirmenin etkisini ve platform için iyi olup olmadığını değerlendiriyor, çünkü geçmiş veriler kiralama sistemi kullanıcılarının her gün SEA’da büyük bir çöplüğe neden olduğunu gösteriyor. StarSharks ekibi, gerekli görüldüğü takdirde daha fazla bilgi sağlayacaktır.

Kullanıcılar platformda SEA harcadıklarında, SEA’nın bir kısmı yanar. Daha fazla ayrıntı için lütfen belgelerimize bakın: doc.starsharks.com

Önceki ana grubumuz AMA’da açıkladığımız gibi, Binance NFT’de ve daha sonra StarShark’ın resmi web sitesinde de bir INO etkinliğimiz olacak. Oyuncular için önemlidir, çünkü oyuncuların ikinci oyuna katılmak için en az bir anavatan NFT’sine sahip olmaları gerekir. Köpekbalığı NFT’leri ve komutan NFT’leri olan oyuncular, daha zengin bir oyunun keyfini çıkarmak için bunları ikinci oyunumuzda da kullanabilirler.
Tamamlandı.

 

TELEGRAM SORULARI

S1: StarSharks’ın Binance NFT Launchpad’de bir INO’ya ev sahipliği yapacağını okudum. Ne zaman yaptın? Ve nasıl katılıyoruz?(@onepiece_X)

C1: Bu benim ilk seçtiğim. INO’nun ay sonuna doğru ev sahipliği yapması bekleniyor. Önceden uygun hazırlık yapmak için Binance NFT platformunun hüküm ve koşullarını önceden kontrol etmek daha iyidir. Bizden haber almak ve hakkımızda daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen en son haberleri ve duyuruları bulabileceğiniz :@StarSharks_SSS resmi Twitter sayfamızı takip edin.,

S2:Yakın gelecekte en önemli hedefiniz nedir bize biraz bahseder misiniz? Şu anda sadece topluluğa mı yoksa pazarlamaya mı odaklanıyorsunuz?(@Erick658)

C2: İkinci soru Amacımız, platformda iyi bir ilişki kuran ve şirket içinde geliştirilen veya topluluk tarafından geliştirilen sonsuz türde deneyim arasında bağlantılar oluşturan çok sayıda farklı etkileşimle dolu adil bir topluluk olan bir metaverse inşa etmektir. ve erişilebilir geliştirme araçları. Bu, topluluk yaratıcılığına sahip NFT’lerin değerini ve uygulama senaryolarını daha da açığa çıkaracaktır.

Bir topluluk olarak birlikte çalışarak bu hedefe ulaşabileceğimizden eminim ve bu, çok çeşitli kullanıcı gruplarına hitap edeceğine ve ardından hem kripto alanının içindeki hem de dışındaki kullanıcıların büyük çoğunluğuna ulaşacağına inandığımız bir vurgu. .

Kendi konumumuzu yeniden gözden geçirdikten sonra, oyuna ve deneyime odaklanma konusundaki orijinal felsefemize bağlı kalmak istiyoruz. Ekip, halihazırda yapılan değişiklikleri ve bunların yarattığı etkileri değerlendirmek için bir adım geri attı ve gerçekten yayınladığımız ve çıkarmak üzere olduğumuz oyunların geliştirilmesine odaklandı.

S3: StarSharks şu anda hangi platformlarda oynanabilir? Oyununuzu Google Play ve App Store’dan indirebilir miyim? Yalnızca bilgisayarda oynayacaksam hangi sistem gereksinimlerine sahip olmalıyım?(@Kriptomilyoneri)

C3: Üçüncü. Şu anda StarSharks.Warriors’ı IOS veya Android cihazlarla oynayabilirsiniz. Sadece Apple mağazasında arama yapın veya resmi web sitesinden indirin. Dilerseniz bilgisayarda emülatör de kullanabilirsiniz.

S4: Ya eski Star Shark oyuncuları ikinci oyunun nft’sini karşılayamazsa? Eski oyunculardan vazgeçmek mi istiyorsunuz? Yoksa eski oyunculara airdrop tazminatı mı verecek?(@destiny233)

C4: Dördüncü soru. Vatan NFT’lerinin fiyatı oldukça ucuz olacak, böylece herkes katılabilecek. Unutulmaması gereken bir nokta, Binance NFT’deki fiyatın daha da ucuz olacağı, bu yüzden bunu kaçırmadığınızdan emin olun.

S5: The staking system is very important for the sustainability of a project. Do you have a staking system? If yes, can you tell us about the working mechanism of your staking system?(@Cobanl)

C5: Son soru… Tabii ki elimizde, referans olması için tıklayabilirsiniz.
Orta: https://medium.com/@StarSharks/sss-staking-is-going-live-soon-14b3441e717d
Web sitesi: https://starsharks.com/zh-Hant/market/staking

Staking, oyuncuların projemizin gelirini paylaştığı bir kanaldır. Platformumuzun gelirinin %70’i Staking Ödüllerine katkıda bulunacak, oyuncular StarSharks platformunun yönetişim jetonunu –$SSS jetonunu DAO’da stake ederek VeSSS alacak ve platformumuz, sahip oldukları VeSSS yüzdesine göre geliri paylaşacak.

Aslında, Staking, DAO başlamamızın sadece başlangıcıdır. Daha önce de söylediğimiz gibi, StarSharks topluluk odaklı bir metaverse’dir. Oyuncularımız oy almak için $SSS jetonunu stake edebilirler ve onların görüşleri, DAO oylama yönetimini açtıktan sonra platformun gelişimini etkileyecektir.

AMA Etkinliğimiz Starsharks tarafından paylaşılan sosyal medya hesaplarının ardından son buldu.

@cmtranslate @cmtranslate barındırma ve çeviri konusundaki yardımınız için teşekkür ederiz ve sabırla dinlediğiniz için teşekkür ederiz! Bizden haber almak ve hakkımızda daha fazla bilgi edinmek isterseniz, lütfen resmi kanallarımızı takip edin, burada en son haberler ve duyurular.

Web sitesi: https://starsharks.com/
Telegram: https://t.me/starsharks_SSS
Discord: https://discord.gg/fzEGfwHteS
Medium: https://medium.com/@StarSharks
Twitter: https://twitter.com/StarSharks_SSS
Youtube: https://www.youtube.com/c/StarSharks_SSS
Facebook: https://www.facebook.com/StarSharksOfficial/

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir