Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$56.956
% 5.80
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 56.956
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Coinmuhendisi-Orbofi AMA Özeti

Coinmuhendisi-Orbofi AMA Özeti

20 Temmuz 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak AMA etkinliği gerçekleştirdiğimiz Orbofi proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Orbofi yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde :

S1. Neden Orbofi’yi bir sosyal metaverse olarak konumlandırıyorsunuz?

C1: Orbofi.com sosyal bir metaverse’dir çünkü sosyal oyunlaştırmaya ve sosyal tokenleştirmeye odaklanır, nihai hedefi bağlantı kurmak ve insanları meta veri deposu içinde bağlantı kurmaya, birlikte deneyimler oluşturmaya ve inşa etmeye teşvik eder.

Orbofi bir oyun değil, başkalarının kendi sosyal dünyalarını kurabilecekleri bir platformdur.

S2. Neden meta veri deposunun üstüne sosyal belirteçler ekleniyor? Amaç ne ?

C2: Sosyal belirteçlerin, oyun öğelerinden, koleksiyonlardan ve sanal araziden bile daha büyük, metaverse belirteçleştirmenin en büyük katalizörleri olacağına inanıyoruz. Sosyal belirteçler, toplulukların toplulukları için somut bir değer yaratmasını ve her meta veri grubuyla döngüsel bir ekonomi ve üyeler için daha fazla teşvik oluşturmasını sağlar.

S3. Orbofi nasıl çalışır?

C3: Harika bir soru, kısaca, bir kullanıcı olarak, whatsapp veya facebook grubunuzu değiştirmek istiyorsanız özel veya genel, kendi metaverse grubunuzu ve alt redditinizi değiştirmek istiyorsanız genel metaverse grubunuzu oluşturabilirsiniz. veya discord sunucusu, ancak onunla kendi sosyal jetonunuzu/topluluk jetonunuzu oluşturabilirsiniz. Herhangi bir şey yaratmak istiyorsanız, yüzlerce farklı deneyimi ve bazı markalı dünyaları keşfedebilirsiniz.
Orbofi içindeki özel metaverse gruplarında veya halka açık metaverse alanlarında arkadaşlarınızla veya yabancılarla sosyalleşirken kazanabileceksiniz.

S4. $OBI belirtecinin rolü nedir?

C4: $OBI, ana değişim aracı olarak hareket eden ana metaverse para birimidir. her kullanıcının sosyal jetonlar, koleksiyonlar, metaverse öğeleri veya arazi satın almak istiyorsa $OBI’ye ihtiyacı vardır ve $OBI, metaverse içindeki malları ve hizmetleri satın almak için metaverse para birimi olarak kullanılacaktır, yalnızca sanal mallar (NFT’ler) )
dünyalar yaratarak, yabancılar ve arkadaşlarla sosyalleşerek ve EQ seviyenizi yükselterek $OBI ve $OEQ kazanırsınız.

S5. Önümüzdeki 3 ay için yol haritası nedir?

C5: önümüzdeki ay ünlü hollywood aktörleri ve bazı ünlü markalar ile markalı kullanım senaryoları başlatacağız ve bununla birlikte alfa sürümümüzü tanıtacağız, bir sonraki adım, jeton satışımızı gerçekleştireceğiz ve $OBI jetonunu piyasaya sunacağız ve çok daha fazlası havalı ortaklık duyurusu ve metaverse kullanımı cas

Ve bir sürü harika şey! ama kısacası, biz çok ürün odaklıyız ve ürünlerimizi deneyebileceksiniz.

 

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Orbofi yetkilisi  tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Orbofi yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

TWITTER SORULARI

S1. Orbofi Experience Builder’ın 2022’nin 4. çeyreğinde geleceğini söylemiştiniz. Orbofi Experience Builder ile neler başarabiliriz? Bu konuda bizi bilgilendirebilir misiniz? (@berkin_tasozuu)

C1: Orbofi dünyası ve deneyim oluşturucu, kendi oyunlaştırılmış meta veri deponuzun yanı sıra meta veri deponuzdaki para birimi olarak işlev gören kendi simgenizi oluşturmanız için size güç verecektir, bu özellikle topluluk oluşturuculara ve oyun geliştiricilere yöneliktir. Geliştirici olmayanlar için, tıpkı bir whatsapp veya facebook oluşturmak gibi kolayca bir meta veri deposu grubu oluşturabilirler, ancak arkadaşlarınızla sosyalleşirken kazanabileceğiniz daha çok bir meta veri deposu grubu oluşturabilirler.

S2. “#Orbofi”nin kripto para piyasasında ulaşmaya çalıştığı nihai vizyon nedir? Açıkçası, önümüzdeki yıllarda tüm alan büyük bir büyüme yaşayacak, ancak projenizin bu konuda nasıl bir rol oynamasını istersiniz? (@Gortuk2)

C2: Kullanıcı tarafından oluşturulan ve sosyal oyunlaştırma ve sosyal belirteçleştirmeye odaklanan en iyi sosyal meta veri tabanı platformlarından birini oluşturuyoruz – misyonumuz dünyayı meta veri tabanında gerçek zamanlı olarak birbirine bağlamaktır – ve bu potansiyel olarak milyarlarca insan, sadece insanlar oyun oynamak ve içerik tüketmek için. ama insanların birlikte deneyimler yaratabilecekleri bir yer. 192 ülkenin her birinden en az 1 arkadaşınızla bağlantı kurun ve aynı ilgi alanına sahip ancak meta veri deposunun içindeki arkadaşlarla bağlantı kurun.

Özetle, nihai hedefimiz, küresel ölçekte insan bağlantısına odaklanmayı sağlamaktır.milyarlarca insanı birbirine bağlamak, potansiyel olarak uzun yıllarımızı alacak. Daha fazla bilgi için wiki.orbofi.com/learn

S3. Bugün Metaverse’i içeren birçok NFT projesi var. Bu nedenle pazarda yüksek rekabet gücü olmalı ve kullanıcılar yeni platformlara katılırken daha seçici olmalıdır. Peki, #OrboFi’yi diğer blockchain projelerinden ayıran mükemmel özellikler nelerdir?

C3: Orbofi, sosyal belirteçleştirmeyi birleştiren tek meta veri deposu şirketidir – size yalnızca kendi meta veri tabanınızı değil, aynı zamanda kendi simgenizi de oluşturma gücü verir. ve Orbofi, sosyalleşirken ve insanlarla bağlantı kurarken sizi teşvik eden tek metaverse’dir.
oyun kazanmak için ne yaptıysa, Orbofi bunu metaverse içinde sosyalleşmek ve kazanmak için yapıyor.

İşte sosyal medya Metaverselerimizden birkaç kare:

 

S4: ORTAKLAR, tüm projelerin ekosistemlerini güçlendiren en önemli unsurlardır. Proje ortaklarınızdan ve benimsediği ortaklık stratejisinden bahseder misiniz?

C4: Orbofi, birden fazla üst düzey marka ve Hollywood aktörleri gibi çok ünlü kişilerle onları orbofi metaverse’e dahil etmek için ortaklık kurdu. bu ortaklıklar aracılığıyla yüz milyonlarca insana ulaşma olanağına sahip çok güçlü dağıtım kanalları oluşturduk.

S5. $OBI belirteci hakkında soru sormak istiyorum. $OBI değerini, likiditesini ve faydasını nasıl artırır? Simgenizin fiyatını artırabilir mi? Projenizi istikrarlı hale getirmek ve uzun vadede yatırımcılara en yüksek geliri sağlamak için planınız nedir?

C5: $OBI, Obrofi meta veri deposunun ana para birimidir, yani orbofi meta veri tabanında satın alınan veya satılan her ürün ve hizmet için, kullanılacak birincil para birimi $OBI’dir. Ayrıca $OBI, sosyal jeton satın almak için kullanılır. 3 katmanda da kullanılır.

 

TELEGRAM SORULARI

S1:Görünüşe göre iddialı bir insansın. OrboFi’nin 2022’deki en büyük 3 hedefi nedir?(Oğuzhan)

C1: Sorular için teşekkürler Oğuzhan.
1. Orbofi’de 100’lerce kullanıcı tarafından oluşturulan dünyaya sahip olmak istiyoruz.
2. Dünyaca ünlü 100’lerce markayı Metaverse’imize dahil etmek istiyoruz.
3. Ve tabii ki en iyi Metaverse platformlarından biri olun!!!

 

S2: Samsung geçtiğimiz günlerde Decentraland’da bir mağaza açtı. Orbofi’nin Metaverse dünyasında dünya devi markaları görebilecek miyiz?

C2: harika bir soru ve evet, Obrofi’de birçok büyük markayı ve çok sayıda ünlü insanı görebileceksiniz! isimleri henüz açıklayamıyoruz ama çok yakında

S3:Projenizin amacının insanları bir araya getirmek ve sosyalleştirmek olduğunu söylediniz. Bu tür birçok proje var, sizi diğer projelerden ayıran nedir? Projenizi neden kullanmalıyız?

C3: İlk başta sosyal belirteçleri içeren tek Metaverse projesi biziz. Neden bizi kullanıyorsun? Genel deneyimi nihai olarak teşvik ediyor ve oyunlaştırıyoruz.(@keklikfatih)

S4: $OBI jetonuna sahip olmak ve onu uzun vadeli tutmak istiyorum, Bize $OBI jeton sahipleri için uzun vadeli faydanın ne olduğunu söyleyebilir misiniz?

C4: kesinlikle! bu yüzden yüz milyonlarca insanı işe almaya yönelik en iyi web3 metaverse platformlarından birini inşa ediyoruz. milyonları sayan topluluklar, en iyi markalar ve en iyi organizasyonlardan oluşan bir ekosistem oluşturuyoruz – ve ekonomik katmanın tamamı $OBI etrafında toplanmıştır, böylece $OBI’nin meta veri deposu.

S5: Ek pasif gelir elde etmek için geleneksel oyunlar yerine kazan-kazan oyunları seçen genç oyuncuların sayısı önemli ölçüde artıyor. Bu verilerle ilgili olarak, P2E oyunları, yaygın kripto kabulü ve oyun alanlarında yeni bir trend olabilir mi?

C5: Evet çok doğru! Orbofi için işleri daha da ileriye götürüyoruz, sohbetleri ve sosyal ağları kullanan 2,5 milyarı hedefleyen sosyalleş ve kazan özelliğini tanıtıyoruz.

metaverse’de sosyalleş ve kazan P2E’den daha büyük olacak.

 

Coinmuhendisi: Sosyal medya adreslerinizi bizimle paylaşır mısınız?

Orbofi yetkilisi:

https://t.me/orbofi

https://discord.com/invite/orbofi

Orbofi Twitter

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir