Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.190
% 0.59
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.190
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinmuhendisi-Gamium AMA Özeti

Coinmuhendisi-Gamium AMA Özeti

22 Şubat 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak AMA etkinliği gerçekleştirdiğimiz Gamium yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Öncelikle kendisini tanıtmasını istediğimiz Gamium yöneticisi şunları iletti:

Ben Dani, İspanya’dan çok genç yaşından beri teknolojiyi seven bir adamım. UAB ve Texas A&M’de İşletme ve yönetim bölümlerinden mezun oldum. Birkaç yıl önce, kripto ekosisteminden öğrenmeye başladım, İspanya’nın en büyük kripto akademilerinden biri olan Crypto Profe’u kurdum ve.. Sonunda bu uzun zamandan sonra, Gamium’u bir sonraki aşamaya taşımak için Alberto, CEO ve ekibe katılmaya karar verdik.

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak NYM yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde :

S1: Bize Gamium World’den bahseder misiniz? Hem uzayda hem de toplum için hangi sorunları çözüyorsunuz?

C1: Gamium metaverse’nin merkezidir! Varlıkları ve avatarları çoklu metaverse uyumlu hale getirmek için teknoloji geliştiriyoruz. Daha spesifik olarak, herkesin istediğini inşa etmesine izin vermek için tüm meta veri tabanlarında ve sanal bir dünyada kullanılabilecek bir dijital kimlik inşa ediyoruz.

Kelimenin tam anlamıyla insan dijital etkileşiminin tüm olanaklarını genişletiyoruz. Günümüzde etkileşimler deneyimlerde sınırlıdır: Sınırlı işlevselliğe sahip bir 2B alan (web siteleri, telefon uygulamaları) (yalnızca beğeniler, yorumlar, sohbetler…) + botlarla mücadelede ve para işlemlerini entegre etmede çok fazla sorun yaşıyorlar.

Ancak Gamium ile tüm bu sürtüşmeleri ortadan kaldırıyoruz, istediğiniz her şeyi yapabileceğiniz daha iyi bir dünya yaratıyoruz: yeni iş modelleri, daha sağlıklı ve şeffaf etkileşimler, dijital kimlikler aracılığıyla doğrulanabilir veriler ve çok daha fazlası bulunmakta.

S2: Gamium World’ün ulaştığı kilometre taşlarını ve gelecek planlarınızı kısaca anlatabilir misiniz?

C2: YAPTIKLARIMIZ:
Harika bir topluluk oluşturmak (+40 bin üye) #GMMarmy
Harika bir KOL ağı oluşturdu (+100 milyon takipçi)
Dijital kimlik için benzersiz bir çözüm oluşturma (AGE çok yakında)
İlk Avatar uygulamasını oluşturdu (AGE ile piyasaya sürülecek, buna bayılacaksınız)
İlk Merkezi Olmayan Sosyal Metaverse’yi İnşa Etme
Tüm kriptonun en iyi LAND’lerini inşa etmek.

Yaklaşan etkinliklerimiz:
-IDO’lar (Vent + yakında açıklayacağımız çok büyük bir isim)
-Halk indirimi
-LAND’lerin satışı ilk düşüş
-Avatar Üretim Etkinliği (AGE) + ilk Avatar uygulaması

https://whitepaper.gamium.world/ bu, hepsini ve sonraki adımlarımızı özetliyor!

Arsa satış kampanyası yaklaşıyor

S3 Bize projenizin gelir modelinden ve projenizin nasıl kâr sağladığından bahseder misiniz? Projeniz ayrıca gelecek planlarında Dex, STAKING ve Farming için bir platform sağlıyor mu? Token sahipleri için karları artırmak için mi?

C3: Yarattığımız özelliklerin bir meta veri tabanı, birden çok kanaldan para kazanma yeteneğine sahiptir.

Bunlar, fayda elde etmek için kullanacağımız yollardan bazılarıdır.
Avatarların ve dış görünüşü özelleştirilmesi için
arazi satışı
AI evcil hayvanları gibi NPC öğelerinin satışı
NFT satış ücretleri (Gamium SDK aracılığıyla kullanıcı tarafından oluşturulan mal ve hizmetler)
DeFi işlem ücretleri
OMI’ler için ücretler
reklam

Gamium ve $GMM’yi erken benimseyenler, özel etkinliklere, büyük airdrop’lara, yönetim araçlarına, Gamium içindeki metaverse işlerine erişim ve daha pek çok yönden birçok yönden yararlanacak. Bu jeton gerçekten projenin başarısını temsil ediyordu ve jeton fiyatı bunu yansıtacak.

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bu konuda daha fazla bilgi açıkladığımız ortamımıza bir göz atmanızı tavsiye ederim.

https://medium.com/@gamium/products-monetization-strategy-79be6b7e2e55

S4: Gamium’da Avatar Nedir?

C4: Bir Avatar, bir kullanıcının tüm dijital parmak izlerini birleşik bir varlığa getiren bir ruh eşi NFT tarafından temsil edilen benzersiz bir dijital insan kimliğidir. Bu dijital parmak izleri, 3D anatomileri ve zincir içi ve zincir dışı verileri içerir.

Dijital kimliğe sahip olmak inanılmaz derecede önemlidir, burada ve burada hakkında daha fazla bilgi edinebileceğiniz bir konu. Doğru dijital kimliği doğru oluşturmak zordur, ancak bir yöntem keşfettiğimizi söylemekten gurur duyuyoruz.

Herhangi bir Metaverse ve Web3 uygulaması, kullanıcılarına daha fazla değer sağlamak için bu kimlik teknolojisini Gamium’un Avatar SDK’sı aracılığıyla entegre edebilir.

“Yakın gelecekte dijital kimliğiniz fiziksel kimliğinizden daha önemli olacak.”

https://whitepaper.gamium.world/gamium-the-avatar/what-is-an-avatar

S5: Gamium’un yaklaşık 5 yıl içinde diğer en iyi metaverse’lere karşı rekabet ettiğini görüyor musunuz?

C5: Ben buna tam olarak rekabet demezdim. Gamium, en alakalı metaverse’lerle bir arada var olmak için doğdu. Projemizin kilit noktalarından ikisinin dijital kimlik oluşturulması ve Metaverse’ler arasında birlikte çalışabilirlik olduğunu vurgulamak isterim.

Gamium sadece bir kripto projesi değil, kendimizi geleneksel dünya ile web3 arasındaki bağlantı noktası olarak konumlandıracağız.

Kısa vadede… Bence diğer meta veri tabanlarından çok farklı bir faktör, kullanıcılarımız için gerçek araçlar geliştireceğiz. Orta vadede, kullanıcı deneyiminin tamamen çılgın olacağı bir Metaverse geliştirdiğimizi size garanti edebilirim….

Gerçek fayda sağlayacağız ve bu yeni dünyayı inşa edeceğiz.

Ağlarımız aracılığıyla size açıklayacağımız diğer birçok hizmetin yanı sıra, özellikle https://twitter.com/Gamiumcorp ve https://medium.com/@gamium aracılığıyla size sunacağımız diğer birçok hizmetin yanı sıra, gideceğimiz yer burasıdır.

Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Gamium yetkilisi  tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Gamium yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.


TWITTER SORULARI

S1. Avatarlarımızın diğer şirketlere ait farklı platformlarda etkileşime girebileceği fikrine sahip olduğunuzu belirtiyorsunuz, ancak bu gamium dışındaki platformlarda nasıl olabilir? $GMM’nin ön satışını vent ir dao maker’dan başka bir fırlatma rampasında mı yapacaksınız?(@Kerem14kerem)

C1: Pek çok türde ortağımız var, bazıları resimde görebileceğiniz gibi zaten açıklandı ve diğerleri hala gelecek. Yatırımcılarımızdan ve ortaklarımızdan bazıları DAO Maker, Vent, Master Ventures, Unanimous VC, Venly, Metrix Capital, Magnus Capital, Peech Capital, ZBS Capital, RR2, Atesis Capital, Willyrex, Kmanu, GameRich, Sağlıklı Cepler, Dustin Plantholt, Supra Oracle, Zoopa, Parachain Ventures, Bay Beast .. ve daha fazlası.

Bize sınırsız KOL’ler, markalar, danışmanlar, üst düzey yatırımcılar ağı sağlıyorlar. Sadece kripto endüstrisindeki en iyi bağlantılarla değil, aynı zamanda geleneksel dünyadan ünlülerle de. Yapacağımız arazi kampanyası mutlaka tanıdığınız kişilerle yakından bağlantılı olacaktır.

İlk IDO Vent’te, ikincisi Dao Maker’da ağırlanacak… ve yarın bu 2’ye ulaşamayan insanlar için bir topluluk ön satışını duyuracağız. Sosyal medyamızı takipte kalın. Harika haberler geliyor.

S2. Birçok projenin kısa süreliğine istikrarsız olduğunu gördüm. İlk başta sıkı çalışma ve dikkatle başladılar, birkaç ay sonra bu projeye dikkat etmediler. Sonra orada bitti. #Gamiumcorp piyasada nasıl ayakta kalmayı planlıyor?(@Tharngin)

C2: Baş Metaverse Sorumlumuz Roberto de Arquer, bizim sadece bir kripto projesi olmadığımızı vurguluyor. Bu, kripto piyasasının düzeltmeler yaşadığı zamanlarda, başka türde bir kitleyi hedefleme yeteneğimiz olduğu anlamına gelir.

Sektörün çok erken bir aşamasındayız ve kendimizi sektördeki EN İYİ projelerden biri olarak konumlandırma fırsatına sahibiz. Onu kaçırmayacağız. Bu erken aşamada projeye güvenen kişilerin tüm süreçten keyif alacaklarına ve sadece ekonomik düzeyde değil, aynı zamanda bağlantılar ve deneyimler açısından da sayısız fayda elde edebileceklerine inancımız tamdır.

S3. Genesis şehir binaları, kullanıcılar için çok ilginç görünüyor. Kullanıcılar Genesis’teki binalardan alan ve ofis satın alabilecek mi?(@KangozeTaan)

C3: Yarın Genesis’in ana binalarını duyurmaya başlayacağız. Ama her şeyden önce.. Arsa nedir ve neden onlara yatırım yapmayı düşünmelisiniz: Bir LAND, Gamium Metaverse’deki dijital bir gayrimenkul parçasıdır, Her LAND benzersiz, değiştirilemez (NFT) bir ERC-721 belirtecidir. bir gamium ülkesinde şunları yapabileceksiniz:

Sosyal deneyimler oluşturun
ARAZİ sahipleri, ARAZİ’lerinde sosyal deneyimler inşa edebilirler. Yalnızca belirli avatarlar veya NFT satın almış kişiler için erişilebilen özel etkinlikler yapabilirler.
Örneğin, LAND’nizde belirli avatarlarla iş toplantıları düzenleme esnekliğine sahip olmak. (Bir tür 3D sürükleyici Zoom araması)

Herhangi bir uygulamayı bağlayın.
Avatarların istedikleri her şeyi inşa edebilecekleri bir dünya inşa etmek istiyoruz. Bunu başarmanın en iyi yollarından biri, Avatarların herhangi bir uygulamayı LAND’lerine bağlamasına izin vermektir.
Bu nedenle, temel olarak, kullanıcılar internet ve blok zinciri ile doğrudan etkileşim kurmak için benzeri görülmemiş bir esnekliğe sahip olacaklar.

LAND’ler.
Kullanıcılar telgraf mesajları gönderebilir, borsa fiyatlarını kontrol edebilir, yarışmalar veya eşantiyonlar yapabilir, bir likidite havuzuna token ekleyebilir, NFT satın alabilir, yönetim oylaması, bahis, çevrimiçi alışveriş … ve daha pek çok şey yapabilir. Hemen hemen tüm internet ve blok zincirlerinde LAND’ler aracılığıyla gezinebilirsiniz.

Çevrimiçi alışveriş
LAND sahipleri, kendi LAND’lerine çevrimiçi mağazalarını kurabilirler. Böylece kullanıcılar, bir hizmeti veya fiziksel öğeyi temsil eden NFT’leri satın alabilir ve belirli bir adrese gönderilmesini sağlayabilir.
reklam
LAND sahiplerinin kullanabileceği bir diğer birincil işlev reklamdır. Sahipler, kendi şirketlerinin reklamını yapabilir veya ARAZİleri için ödül kazanmak üzere harici bir reklam hizmeti kiralayabilir.

Kiraya vermek
ARSA sahipleri, ARSA’larını şirketlere veya şahıslara da kiralayabilirler. Bunu yapmak, LAND sahibinin bir deneyim oluşturmak istememesi durumunda LAND’inden para kazanmasına olanak tanır.
mahalle yönetimi

LAND sahibi olmak, LAND’inizin bulunduğu mahallenin güçlerinde size bir ses verir. ARSA sahipleri mahallelerinin geleceğini belirlemeye dahil olacaklar.

S4. Bu yüzden, teknik incelemenizi okuyordum, Metaverse para kazanma bölümlerini görüyorum. Metaverse para kazanmanın ne olduğunu açıklayabilir misiniz?(@NewsAirdropOnl1)

C4: Bunlar, fayda elde etmek için kullanacağımız yollardan bazılarıdır.
Avatarların ve kozmetiklerin özelleştirilmesi
arazi satışı
AI evcil hayvanları gibi NPC öğelerinin satışı
NFT satış ücretleri (Gamium SDK aracılığıyla kullanıcı tarafından oluşturulan mal ve hizmetler)
DeFi işlem ücretleri
OMI’ler için ücretler
reklam

IDO’dan sonra kripto endüstrisindeki en büyük arazi satış kampanyasını başlatacağız.

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bu konuda daha fazla bilgi açıkladığımız ortamımıza bir göz atmanızı tavsiye ederim.

https://medium.com/@gamium/products-monetization-strategy-79be6b7e2e55

S5: Avatar SDK’sı nedir? Gamium için SDK’nın anlamı tam olarak nedir Avatar’a nasıl uyuyor? Gamium, Avatar ile nasıl ilişkilendirilebilir?(@BeererNFT)

C5: Avatar SDK, Gamium tarafından 3. taraf uygulamalara ürünleri/hizmetleri için dijital kimlik teknolojisi uygulama imkanı vermek için oluşturulmuş bir araçtır.

Uygulamalar, Gamium ile bir Giriş olan Avatar SDK’yı entegre etmelidir.
Gamium’un Avatar SDK’sı, her uygulama için sahip olunması gereken Web3 için temel bir teknolojidir.
Avatar SDK sayesinde uygulanabilecek bazı uygulamalar ve özellikler şunlardır:

Metaverse Deneyimleri: İşlevselliğin Kilidini Açın. Avatarlarımız, herhangi bir Metaverse’nin sanal dünya olanaklarını genişletmesini sağlayacaktır. Örneğin, Avatar SDK’sını entegre ederken, Metaverse uygulaması, bir kullanıcının kendi dünyasında bir olay girmek için belirli bir NFT’si olup olmadığını kontrol edebilir.

DAO’lar ve Otomatik Topluluk Oluşturma (ACC) Avatar verileri (zincir içi ve zincir dışı), tek bir tıklamayla topluluklar ve DAO’lar oluşturma olasılığının kilidini açacaktır. Şuna benzeyen rastgele airdrop’ları biliyor musunuz: “OpenSea’de 3’ten fazla ETH harcadıysanız, $LOOKS jetonunuzu talep edebilirsiniz”. Pekala, bu bir ACC benzeri, çünkü bu airdrop’un yaratıcısı, OpenSea ile ilgili blok zinciri işlemlerini sorgulamak ve OpenSea’de 3 ETH’den fazla harcayan adresleri kontrol etmek için bir program çalıştırmak zorunda kaldı. Ya size bu tür koşullandırmaları doğrudan Avatar Verileri ile çalıştırabileceğinizi söyleseydim? Bu çok daha kolay ve daha ölçeklenebilir olacak. Örneğin, Avatar SDK’mızı uygulayan bir ACC uygulamasını hayal edin. Bu platform, Bored Ape veya Mutant Ape NFT’si olan ve New York’ta yaşayan üyelerle otomatik olarak bir DAO/topluluk oluşturabilir. Sadece üç sorgu ile bir DAO veya topluluk oluşturduk; çok güzel ve düşündürücü değil mi?

DeFi: Yeni bir Küresel Kredi Puanı DeFi uygulamaları, kredi puanlarına sahip bankacılık sistemine benzer şekilde, Avatar verilerinin yardımıyla kullanıcıları farklılaştırabilir – örneğin, yüksek DeFi puanına sahip bir Avatar, teminatsız kredilere veya daha iyi stake edilen APY’ye erişebilir.

İş Portalı: İş Başvurularını Filtreleme İşveren, bir iş teklifi göndermeden önce başvuranların belirli yeteneklerini talep edebilir. Yalnızca gereksinimleri geçen avatarlar iş için uygundur. Gamium İşleri hakkında daha fazla bilgiyi buradan okuyun.
Launchpad’ler: Daha Güvenli Bir Başlatma Launchpad’ler Avatarlarımızı içeriyorsa ne olur? Kullanıcılarının Avatar verilerine bağlı olarak başlatma projesi tahsisleri ayarlayabilirler – örneğin, daha yüksek sahip puanlarına sahip Avatarlar daha fazla fon alır.

IAO: İlk Avatar Teklifi Avatarlara da yatırım yapabiliriz. Hayatta başarılı olacağını düşündüğümüz insanlara yatırım yapmak harika olmaz mıydı?

TELEGRAM SORULARI

S1: Efendim, projenizin geleceği için herhangi bir İDO planınız var mı? Lütfen projenizin tokenomik dağılımını ve ne kadar token çiftçiliği yapılacağını ve ekip tarafından ne kadar token kilitleneceğini açıklayın.

C1: Projeyi oluşturduğumuzda, tokenomikleri fiyatın çok fazla düşmeyeceği şekilde oluşturduk. Bu uygulama, uzun vadede sahipleri için çok faydalıdır.

Özel tur yatırımcıları ve hatta ekip üyelerinin çok uzun doğrusal kilit açma süreleri vardır, bunun arkasındaki amaç, projenin uzun vadede büyümesini ve başarılı olmasını sağlamaktır.

Gamium ve $GMM’yi erken benimseyenler, özel etkinliklere, büyük airdrop’lara, yönetim araçlarına, Gamium içindeki metaverse işlerine erişim ve daha pek çok yönden birçok yönden yararlanacak.

Bu jeton gerçekten projenin başarısını temsil ediyordu ve jeton fiyatı bunu yansıtacak.

İlk IDO 25 Şubat’ta Vent’te olacak (2 gün sonra)

İkincisi 4 Mart’ta Dao Maker’da olacak.

Ve…. bu henüz duyurulmadı… ama 75000$ ödül dağıtacağımız bir topluluk ön satışı yapacağız. 300 kazanana ulaşabileceğiz.. yarın daha fazla bilgi paylaşacağız…

Ama şimdi size söyleyebilirim, tg gruplarındaki çoğu aktif kullanıcı ödüllendirilecek.

S2: #Gamium’un gelişimini kolayca sürdürebilmesi için kâr/gelir yaratma yöntemlerinizden ve gelir modelinizden bahseder misiniz? Projeniz hem yatırımcı hem de projeniz için nasıl bir kazan-kazan fırsatı sağlayacak?

C2: Yarattığımız özelliklerin bir meta veri tabanı, birden çok kanaldan para kazanma yeteneğine sahiptir.

Bunlar, fayda elde etmek için kullanacağımız yollardan bazılarıdır.
Avatarların ve kozmetiklerin özelleştirilmesi
arazi satışı
AI evcil hayvanları gibi NPC öğelerinin satışı
NFT satış ücretleri (Gamium SDK aracılığıyla kullanıcı tarafından oluşturulan mal ve hizmetler)
DeFi işlem ücretleri
OMI’ler için ücretler
reklam

İDO’dan sonra kripto endüstrisindeki en büyük arazi satış kampanyasını başlatacağız.

Bu konu hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, bu konuda daha fazla bilgi açıkladığımız ortamımıza bir göz atmanızı tavsiye ederim.

https://medium.com/@gamium/products-monetization-strategy-79be6b7e2e55

S3: Pompalama ve boşaltma planları, kripto alanında çözülmesi gereken büyük bir sorun haline geliyor, Yatırımcıların zor kazanılan paraları boşa gidiyor. “Gamium” lütfen bana balinaların fiyatı manipüle etmesini ve fiyatın takdir edilmesini sağlamasını nasıl önleyeceğimi söyleyebilir mi?

C3: GMM’ye sahip her üye tarafından sağlanan değeri en üst düzeye çıkarmak için jeton dağıtımını ve hak kazanmayı tasarladık. Bu tarihlere yakın keskin volatilite ve spekülasyonlardan kaçınmak için belirli çıkış tarihleri yerine lineer hakedişler yapmaya karar verdik. Ayrıca turlarımıza giren varlıkların uzun süre burada olmalarını sağlıyoruz.

GMM jetonunun halka açıklanmadan önce üç turu var ve toplamda 2.780.000 dolar topladı. Gamium, yalnızca üst düzey yatırımcıları, ortakları ve KOL’leri dahil ederek projeye uzun vadeli değer sağlayan kuruluşlara tahsise öncelik verir.
İlk destekçiler turu, projenin ilk aşamasını finanse etmek için aylar önce tamamlanmıştı. Özel tur ve Genel ön satış turları tamamlanmak üzere.

S4: #Gamium’un kripto para piyasasında ulaşmaya çalıştığı nihai vizyon nedir? Açıkçası, önümüzdeki yıllarda tüm alan büyük bir büyüme yaşayacak, ancak #Gamium’un bu konuda nasıl bir rol oynamasını istersiniz?

C4: Kendimizi ilk 5 metaverse projesi olarak konumlandırmak istiyoruz.

Sektördeki çok büyük oyuncularla ilişkiler kurduk. Sadece kripto alanından değil, inşa ettiğimiz Metaverse’in bir parçası olmaya çalışan büyük VC’ler de var. Ve bundan daha fazla gurur duyamazdık.

Bununla birlikte, şu anda özkaynaklarımızı azaltma noktasında değiliz. Sadece para kazanma stratejimizle sermaye artıracağız.

S5:Her gün bazıları harika ve bazıları olmayan daha fazla NFT oyunu çıkıyor. #Gamium diğer oyunlarla nasıl rekabet edebilir? Başarılı bir lansman için nasıl planlar yapıyorsunuz?

C5: Biz sadece bir Oyun kazanmak için Oyun değiliz.

Yarattığımız Metaverse’in yönlerinden biri, kullanıcıların bir Merkezi Olmayan Sosyal Metaverse’nin keyfini çıkarmasına izin vermesidir.

Kullanıcıların sosyal etkileşimler için getiri elde etmelerini sağlayacak, ekonomik bir katman ve kazanmak için sosyalleştir adlı yeni bir model ekledik.

Bu nedenle, metaverizimizin giriş maliyeti çok küçük olacak, dijital kimliği inşa etmek için Avatar basımının maliyeti 20$-100$’dan fazla olmayacak. Bu tesadüf değil, makro benimsemeyi Gamium’a getirebilmek istiyoruz ve bu ancak en fazla sayıda kullanıcıyı dahil edersek yapılabilir.

Onları cezbetmek için, WillyRex, xFarganx, Withzack gibi Oyun endüstrisinin ünlüleri ve etkili insanlarıyla diğer birçok youtuber arasında bir kampanya yapacağız.

Coinmuhendisi.com : Gamium sosyal medya hesaplarınızı bizimle paylaşır mısınız?

Gamium yetkilisi: 

Website: https://www.gamium.world/
Twitter: https://twitter.com/gamiumcorp
Discord: https://discord.gg/eJZw3ASNh5
Telegram Channel: https://t.me/gamiumcorp
Medium: https://medium.com/@gamium
Gamium Coinmarketcap: https://coinmarketcap.com/currencies/gamium/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCk3ACWEzzQjicunjjF3YZbQ/videos

Coinmuhendisi olarak Gamium projesi yetkiliyle yaptığımız AMA Etkinliğimiz paylaşılan sosyal medya hesaplarının ardından son buldu.

 

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Coinmuhendisi-Gamium AMA Özeti” te bir düşünce

  1. Pingback: Gamium Proje İncelemesi – Coin Mühendisi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir