Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.577
% 2.40
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.577
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Coinmuhendisi-Calo indoor AMA Özeti

Coinmuhendisi-Calo indoor AMA Özeti

21 Eylül 2022 tarihinde Coinmuhendisi olarak  AMA etkinliğimizi gerçekleştirdiğimiz Calo indoor proje yetkilisi sorularımızı yanıtladı ve proje hakkında bilgiler verdi.

AMA  içerik ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

İlk olarak kendisini tanıtmasını istediğimiz Calo indoor yetkilisi şunları aktardı.

Herkese selam. Ben Team Calo’dan Lily ve bugün Coinmuhendisi topluluğuna ekibin yaklaşmakta olan projesi hakkında paylaşmak üzere çok özel bir AMA oturumuna eşlik etmekten çok memnunum – bu Calo Indoor.

Ama etkinliğimiz Coinmuhendisi olarak Calo indoor proje yetkilisine sorduğumuz bazı giriş sorularıyla başladı ve sorulan soru ve verilen cevaplar şu şekilde:

S1. İzleyicilerin Calo Team’in projesi hakkında daha fazla bilgi edinmesini kolaylaştırmak için Lily, herkesi Calo Metaverse ile ve biraz da Calo Indoor ile tanıştırmak ister misiniz?

C1: M2E trendine aşina iseniz, Calo Run adının çok tanıdık geldiğini hissedeceksiniz, değil mi? Çünkü Calo Metaverse’den bir proje.

Calo Metaverse, insanları daha aktif olmaya teşvik etmek için blockchain tabanlı bir platform olan Game FI ve Social FI’dir. Calo’nun amacı, insanların sağlıklı bir topluluk oluşturmak için fiziksel aktivite yoluyla bağlantı kurabilecekleri bir ortam yaratmaktır. Calo Run, açık hava etkinlikleri içindir ve Calo Indoor, arkadaşlarınızı birbirine bağlamanıza, eğlenmenize ve biraz para kazanmanıza yardımcı olan İç Mekan oyununa odaklanmaktır.

Hepimizin bildiği gibi, evren söz konusu olduğunda, dünya güneşin etrafında döndüğü ve güneş sistemine ait olduğu için insanlar genellikle etrafındaki yıldızlardan ve gezegenlerden bahseder, değil mi?
Caloverse böyle bir sistemdir.

Güneş olarak Calo Token ile Calo Run, keşfettiğimiz ilk gezegendir ve yakında Calo Indoor olacaktır. Ve biliyorsunuz, Caloverse, spor aktivitelerini ve sağlıklı yaşam tarzlarını teşvik etmek için oluşturulmuş bir ekosistemdir. Yani Calovere çevresindeki gezegenlerin hepsi bu temel değerlerden inşa edilmiştir.

S2. Calo Indoor şimdi hangi aşamada geliştirildi? İnsanlar uygulamayı ne zaman başlatmayı bekliyor?

C2: I would like to send you guys the roadmap.

Ürünümüz bir test sunucusunda test ediliyor. Şu anda Calo Indoor’u piyasaya sürmeye hazırlanmak için bazı son aşamaları da tamamlıyoruz.

Gelişmeye göre, şu anda Calo Ekibi, birçok büyük Calo ekip ortağı topluluğuyla (EnjinStarter, Roseon, Gate.io, Acestarter …) bir Beyaz Liste açtı. Beyaz Listeye katılmak isteyenler, Calo Metaverse’in yalnızca Coinmuhendisi topluluğu için oluşturduğu ışıltıdaki tüm kolay görevleri tamamlamaktan çekinmiyor. gleam’e katılmak için yapmanız gerekenler çok basit, sadece kanalları takip ederek ve projenin resmi web sitesini ziyaret ederek beyaz liste yuvası için rekabet etme şansınız olacak.

IFIT, oyun başladığında kullanıcıların katılmaya hazır olmalarını sağlamak için 28’inde listelenmeyi planlıyor. Bu aynı zamanda Calo Outdoor kullanıcıları için uzak bir adada günlerce seyahat ettikten sonra kıyıya daha hızlı dönüş yollarını bulmaları için bir fırsat.

Ekim ayının başlarında Calo Indoor’un Marketplace’i açması, ardından bir dizi para basma olayının başlaması ve 10/10’a kadar kullanıcıların kazanmaya başlaması bekleniyor. Henüz heyecanlı mısın?

S3. Calo Indoor’un AR, Game-fi ve Social-fi öğelerini Calo Metaverse ekonomisinde birleştiren bir uygulama olduğunu duydum, değil mi? Bu arada Lily, Calo Indoor’un ekonomisi hakkında detaylı bilgi verebilir misin?

C3: Calo iç mekan ekonomisini açıklamadan önce Lily, Caloverse ekosistemini açıklayacak.Calo Team’in vizyonu, her biri sistemdeki bir gezegen gibi birden fazla projeye sahip bir metaverse inşa etmektir. Ve her gezegenin benzersiz bir karakteri ve gücü olacak.Lütfen oyunun ekonomik modeli konusunda içiniz rahat olsun. Calo Ekibi, Calo Outdoor’un sürdürülebilir ekonomik modelini sürdürdü ve ekonomik risklerden kaçınmak için çeşitli iyileştirmeler yaptı. Ekip ayrıca iki oyunu birbirine bağlamak için bir mekanizma oluşturdu: Calo Indoor ve Calo Outdoor.

Calo Outdoor, doğa sporları yapmayı seven kullanıcılar içindir. Oyun, Calo Ekibi tarafından ayrı, yepyeni bir simge olan IFIT ile yeni bir ekonomiye uygulanır. Ayrıca proje, Caloverse ekosisteminin yönetişim belirteci olan Calo Token’ı kullanarak ekonomi için daha fazla kaynak yaratılmasına yardımcı oluyor ve daha sorunsuz bir nakit akışının önünü açıyor…

Oyunun sürdürülebilirliğini göstermek için Calo Team, AR teknolojisinin rolünü oynayacağına inanıyor. AR, reklam yapmak için markalarla birleştirilebilen teknoloji sağlayan bir platform görevi görecek. Oyundan alınan videoların viral olması bekleniyor, özellikle Calo Indoor yıl sonuna doğru piyasaya sürüldüğünde, Noel ve Yeni Yıl yaklaşırken, insanlar bir araya gelme eğiliminde olacak. Şu anda Calo Indoor daha da çekici ve baskın.

Ayrıca, oyunun zorlu seviyesi çok yüksek çünkü Lily’nin size göndermek üzere olduğu demoya göre, herkes Calo Indoor’un sahip olduğu oyun oynamada ustalaşmanın kolay olmadığını görebilir. Bir oyun rekabet yarattığında, fethettiğinde, açıkça daha viral ve viral yaratacaktır.

Viral unsur bir kez var olduğunda, markalarla bağlantı kurmak veya potansiyel spor markalarının dikkatini çekmek kesinlikle mümkündür ve bu Markaların yakın gelecekte Calo Indoor’a eşlik etmesi ve tanıtması muhtemeldir.

S4. Oyundaki AR öğesini çok merak ediyorum. Özellikle AR öğesini nasıl deneyimleyeceğiz?

C4: Bu oyun sayesinde AR’nin Calo Indoor oyununda nasıl uygulandığını hayal edebilirsiniz : https://youtu.be/RaqGmJOp41c

Calo Indoor, AR teknolojisinden yararlanan ve bunları spor ve Game-Fi öğeleri arasında karıştıran dünyadaki ilk Blockchain projelerinden biri olmaktan gurur duyuyor. Kullanıcıları sadece kendilerini izole etmeye yönlendiren, oyunlardan kendi zevkine göre zevk alan ve sadece tek oyunculu oynayabilen VR uygulamalarının aksine, AR teknolojisi çok daha açık. Calo Indoor kullanıcıları, VR Kulaklıklar gibi gelişmiş ekipmanlara yatırım yapmak yerine, telefonlar, tabletler gibi basit teknoloji cihazlarında Calo’nun doğrudan talimatlarına göre özgürce seçim yapabilir ve pratik yapabilir.

Calo Indoor farklı oyunlar ve oyun modları içerir. Her Oyun ve oyun modunun kendine özgü fiziksel gereksinimleri ve eğitim yoğunluğu olacaktır. Oyuncular kendilerine en uygun egzersiz şeklini seçebilirler. Şu anda, Calo Team, Calo Indoor’a Reflex oyunu, Fit The Shape ve Jumping Battle dahil olmak üzere 3 oyun inşa etti. Demoda az önce gördüğünüz oyun Reflex oyunu ^^.

Calo Team, bu yeni inşa edilen oyunun kısmen egzersiz yapmayı seven ancak geleneksel egzersiz biçimlerinden sıkılan insanlara yeni ve daha “bağımlılık yapıcı” deneyimler getireceğini umuyor.

S5. Peki, uygulamayı başlatırken, oyuncuların uygulamayı deneyimlemeye başlamak için hangi NFT’lere ihtiyacı var? Kaç çeşit NFT var?

C5: Evet. Kullanıcıların eğitime katılmak ve Jeton ödülleri almak için NFT Spor Ayakkabılarını donatmaları gerekir.

NFT’ler Spor Ayakkabılar sadece NFT Ayakkabı Kutularının açılmasıyla elde edilebilir. NFT Sneaker’a sahip olan kullanıcılar, kuvvet antrenmanına başlamak için kullanabilirler. Sahip olduğumuz NFT’yi yükseltebilir veya yeni NFT Ayakkabı Kutusu almak için onları Nane’ye dönüştürebiliriz.

Özel bir NFT hariç, her oyunun belirli bir NFT Spor Ayakkabısına ihtiyacı olacak: sahibi, Calo Indoor tarafından programlanan 3 oyunun hepsini oynayabilir.

NFT’lerle ilgili olarak, Calo Indoor 4 türe sahip olacak, her NFT, oyuncuların Calo Indoor sahip olduğu 3 oyunda belirli bir oyunu deneyimlemelerine izin verecek:
Terlik: Refleks oyunu
Pompacı: Şekle Uyun
Zıplama Savaşı
Özel NFT: Yukarıdaki tüm oyunlar

Belirli miktarda Genesis NFT’yi serbest bırakma planımız vardı. Genesis NFT’yi alan ilk kişiler, Piyasada görünen NFT’nin fiyatına ve miktarına karar verebilir, bu nedenle Calo Team’in Coinmuhendisi topluluğu için ayırdığı Beyaz Liste’den özel teklifi kaçırmayın. Acele et ve parıltıyı şimdi bitir!


Coinmuhendisi tarafından proje kapsamında sorulan ve Calo indoor yetkilisi
  tarafından cevaplanan soruların ardından etkinlik kapsamında Twitter kullanıcıları ve Telegram kullanıcıları arasından 10 kişinin soruları seçildi ve Calo indoor yetkilisi tarafından sorular cevaplandı.

 

TWITTER SORULARI

S1: Birçok oyun platformu Q1.In, kullanıcılar kazanmadan önce oynamak için çok zaman harcıyorlar. NFT oyunlarına aşina olmayan kullanıcılar için #CaloIndoor oyunu oynamak ne kadar kolay olacak? Oyununuzu eğlenceli / kolay, stressiz ve kullanıcılar için sıkıcı olmayan hale getirmek için uyguladığınız bazı stratejiler var mı? (@HoosJord)

C1: Daha önce de söylediğim gibi, Calo Indoor farklı oyunlar ve oyun modları içerir. Her Oyun ve oyun modunun kendine özgü fiziksel gereksinimleri ve eğitim yoğunluğu olacaktır. Oyuncular kendilerine en uygun egzersiz şeklini seçebilirler.

Ayrıca, oyunun sadeliği Calo Indoor’un satış noktası olmuştur. Çünkü, gördüğünüz gibi, NFT Spor Ayakkabılar egzersiz yapmaya başlamak için en az gerekliliktir, bu da taşınmaya başlamak için bir koşu ayakkabısına ihtiyacınız olduğunda gerçek hayata benzer. Calo Indoor etkinliğine katılan kullanıcılar, egzersiz yaparken gösterdikleri çaba kadar ödüllendirilecek.

Oyunun eğlence faktörü hakkında konuşun, Calo Indoor eğlenceli ve viral faktörü hakkında oldukça net bir şekilde bahsettiğim yukarıdaki mesajımı okuyabilirsiniz.

S2. NFT öğelerinin çoğunun piyasa değeri yoktur ve sadece cüzdanlarında tutulur ve kar elde edilmez. Peki #Game Calo Indoor oyunundaki NFT’lerin farklı davranmasını nasıl bekleyebiliriz? NFT’leri #Game Calo platformunda kullanmanın avantajları nelerdir? Bundan para kazanmak mümkün mü? (@syber_attack)

C2: NFT’mizin fiyatı konusunda içiniz rahat olsun. Gördüğünüz gibi, her NFT için zaten 250 BUSD gerekiyor (bunun sadece Coinmuhendisi topluluğu için ayırdığımız özel teklif fiyatı olduğundan bahsetmiyorum bile).

Teknik İncelememize bir göz atın, daha fazla sayıda NFT’ye sahip kullanıcılar için belirli bir mekanizmaya sahip olduğumuzu görebilirsiniz. Ne kadar çok NFT’niz olursa, oyunumuz üzerinde çalışmaktan zevk almanız için o kadar çok zamanınız olur. (Tabii ki harcadığınız zaman ve çaba kadar ödüllendirileceksiniz).

S3. #CALO ayakkabı NFT’lerinin tedariki sınırlı mı yoksa sınırsız mı? Çünkü piyasada olası bir NFT fazlalığı varsa ciddi bir değer kaybı gözlemlenebilir. #CALO ayakkabı NFT’lerinin tedariki için planlarınız nelerdir? (@Crypto_Don_Vai)

C3: Pazarımızda görünen NFT miktarına kullanıcılarımız tarafından karar verildiğini söyleyebiliriz. Oyunu piyasaya sürerken, “Genesis” NFT adını verdiğimiz belirli miktarda NFT yayınlayacağız. Kullanıcılar onları satın aldı ve yeni NFT’leri kendi başlarına kullanmaya veya basmaya karar verdi.

Bununla birlikte, Calo Indoor Enflasyonu önlemek için Pazardaki NFT miktarını kontrol etmek için uygun mekanizmalara sahip olacaktır.

İç mekan, oyundaki bir dizi faktörü kontrol ederek enflasyonu çözecektir. Örneğin, dayanıklılık mekanizması sadece gerçek zamanlı olarak yeniden doldurulmakla kalmayacak, aynı zamanda dayanıklılığı yeniden doldurmak için staking gibi birkaç başka faktör daha gerektirecektir. Bu, kullanıcıları yeni bir NFT basmaya karar verdiklerinde daha ayrıntılı düşünmeye zorlayan faktör olacaktır.

S4. Oyun ve DeFi her yerde ortaya çıkıyor. Birçok kripto takımı da NFT’ler sunuyor. Lütfen @CaloIndoor neden sadece kaybolmak yerine hayatta kalmak için bir tane olacağını açıklayın? Kullanıcıları platformunuzda uzun vadede nasıl tutarsınız ve platformunuzu rekabette nasıl önde tutarsınız? (@Alexandra3781)

C4: Calo Indoor hayatta kalmasını ve ünlü olmasını sağlayan şeyler, oyunumuzdaki benzersiz satış noktası – AR faktörü – olacaktır ve bu da reklam vermek için markalarla birleştirilebilecek teknolojiyi sağlamak için bir platform görevi görecektir.

AR teknolojisi ile çalışma deneyiminden gelen taze yeni havanın yanı sıra, özel oyunumuz dikkatinizi çekmek zorundadır. Oyundan çıkarılan videoların, özellikle Calo Indoor yıl sonuna doğru, Noel ve Yeni Yıl yaklaşırken piyasaya sürüleceği zaman viral hale gelmesi bekleniyor.

S5. Birçok blockchain oyuncusu, CaloIndoor ekosistemine katılmak ve oynarken para kazanma hayallerini gerçekleştirmek için endişeli. Oyuna yeni başlayanlar için konuğun tavsiyesi nedir? (Layla_986)

C5: Her şeyden önce, hayati adım, Tokenomics, Ekonomik model ve Oyun oyunumuzu iyi bildiğinizden emin olmak için Teknik İncelememizi incelemektir.

Calo Indoor’a katılmaya hazır olduğunuzu belirledikten sonraki ikinci adım, katılmak istediğiniz egzersiz şeklini seçmektir. Bildiğiniz gibi, üç oyun egzersizin üç şekli olarak inşa ettik.

Bir sonraki adım doğru NFT Spor Ayakkabıyı seçmektir. Teknik İncelememizden, her biri oyuncuların belirli bir oyunu deneyimlemelerine izin verecek 4 çeşit NFT olduğunu görebilirsiniz.

Terlik: Refleks oyunu
Pompacı: Şekle Uyun
Zıplama Savaşı
Özel NFT: Yukarıdaki tüm oyunlar

Son tavsiye için, uygulama hakkındaki tüm haberleri ve güncellemeleri takip etmek için medya kanalımıza katılmalısınız. Yeni maceralarınızda iyi şanslar!
yapılmış.

 

TELEGRAM SORULARI

S1: Bize CALO’nun NFT Sneaker Mint’inden bahseder misiniz? Kullanıcıların spor ayakkabı üretmek için ne yapması gerekiyor? Spor ayakkabının üretim maliyeti nedir?

C1: Merhaba Musta. Sorularınız için teşekkürler. Bahsettiğimiz gibi, iki NFT Spor Ayakkabınız olduğunda, yeni bir NFT Spor Ayakkabıya nane yapmak için kullanabilirsiniz. Oldukça kolay, önce seviye 5 ile iki Spor Ayakkabı seçersiniz ve ardından uygulamada bir basım işlevinde bir araya getirirsiniz. Maliyet güncellenecek ve iFIt ve Calo belirtecini içerecektir.

S2: Projenizin uzun vadede gelir elde etmesinin yolları nelerdir? İş geliştirmedeki ilerleme nedir ve ticari ortaklıklarınızdan bazıları nelerdir?

C2: Calo Inindoor ile sürdürülebilir bir ekonomi inşa etmenin birçok yolu var ve uzun vadede gelir elde etmek için bazı çözümler üzerinde çalışıyoruz. İlk olarak, son zamanlarda fazla değer üretmek için birçok markayla işbirliği yaptık ve oyundaki AR teknolojisi, viral videoları ve ilginç oyunlarıyla daha fazla markanın çekilmesine yardımcı olacak. İkincisi, tüm projeleri, tüm projeleri desteklemeye yardımcı olan Caloverse adlı bir ekosistemde birlikte inşa ediyoruz.

S3: Sadece kazanmaya odaklanan bazı NFT oyunları, oyuncular için sıkıcı hale gelir ve zamanla oyuncular tarafından terk edilir. Bundan kaçınmak için oyuncuları bağımlı kılmak için eğlenceli ve heyecan verici bir hikayeniz var mı?

C3: Merhaba. Sorunuz için teşekkürler.
Caloverse ile, insanların sağlık yaşam tarzlarını oyunlarla kazanmak ve iyi bir alışkanlık oluşturmak için daha fazla motivasyona sahip oldukları daha sağlıklı bir topluluk oluşturmaya odaklanıyoruz. Yani bunun için hiç sıkıcı olmadı. Ayrıca, Calo Inindoor ile eğlenen ve sağlığınızı iyileştirmenize yardımcı olan daha şaşırtıcı oyunlarımız var. Daha güçlü bir fiziksel sağlığınız varsa, pratik seviyenizi seçebilir ve meydan okuma modu ve turnuva ile kendinize daha fazla meydan okuyabilirsiniz.

S4: Bir yatırımcı olarak güvenlik her zaman en büyük endişelerden biridir. Projeniz için ne tür bir güvenlik koruması sağlıyorsunuz? Varlık güvenliğini ve müşterilerin yatırım getirisini nasıl sağlıyorsunuz?

C4: Sorunuz için teşekkürler. Ben de Calo Metaverse projesinin yatırımcısıyım, bu yüzden de önemsediğim şey bu. Calo Indoor yatırım getirisinin 25-40 gün olacağını garanti ediyoruz ve günlük kazanarak yatırım getirinizi kısaltmak, Calo Run’dan calo Indoor’a taş takas etmek veya daha fazla kazanmak için meydan okuma, turnuva gibi pvp moduna katılmak için daha fazla yola sahip olabilirsiniz. Kullanıcılarımızın varlıklarındaki güvenliğe yardımcı olan güvenli bir sistemimiz var ve markalarla işbirliği yapmak, kullanıcılarımıza daha fazla artı değer kazandırmaya yardımcı olacak.

S5: Tarzınızda zaten birçok proje var. Indoor’u diğerlerinden farklı kılan nedir? Step uygulamalardan genel bir farkınız var mı? Ayrıca, bu gelecekte öncü olmayı hedefliyor musunuz?

C5: Calo Indoor özelliğini olağanüstü kılan ekosistemidir – Caloverse, bu ekosistemdeki tüm projelerin birbirini destekleyeceği ve ekonominin akmasına yardımcı olacağı bu ekosisteme sahip olmaktan gurur duyuyoruz.
AR trendi ile 2. Burn to Earn projesiyiz, AR reklam vermek için markalarla birleştirilebilecek teknoloji sağlayan bir platform olarak hareket edecek. Oyundan çıkarılan videoların viral hale gelmesi bekleniyor, özellikle Calo Indoor yıl sonuna doğru piyasaya sürülecekse, Noel ve Yeni Yıl yaklaşırken, insanlar etrafta toplanma eğiliminde olacaklar. Şu anda, Calo Indoor daha da çekici ve baskın.

5 güzel soru için çok teşekkürler çocuklar. Daha fazla cevap vermeyi umuyorum ama zamanımız tükeniyor. Bir sonraki AMA’mızda sizleri daha fazla görmeyi umuyoruz.
Proje hakkında daha fazla bilgi edinmek için Calo İç Mekan Topluluğumuza buradan katılalım: https://t.me/+q_wfzeBl1TUwYzFl

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir