Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.853
% 1.17
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.853
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

CoinList Hakkında Sık Sorulan Sorular ve Ayrıntılı Cevaplar !

coinlist

CoinList; kripto para arzlarının düzenlendiği, yatırım fırsatları sunan ve aynı zamanda borsa işlevi gören bir finans platformudur. İşte CoinList hakkında merak edilen sorular ve detayları!


CoinList hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayarak “CoinList Nedir? Coinlist Borsası Kullanım Rehberi” adlı yazımıza göz atabilirsiniz.


Coinlist platfomu ile geçtiğimiz boğa dönemlerinde ön satışların büyük oranlarda kâr elde ettirdiğini görmüştük. Bitcoin’in tekrar $44.000 seviyelerine çıkması ile birlikte gözler yeniden ön satışlara çevrildi. CoinList platformu, ön satış denince akla gelen önemli platformlardan biri haline geldi.

Sizler için CoinList hakkında sık gelen birkaç önemli soruyu yanıtladık!

CoinList Hesabım Neden Yasaklandı?

CoinList, platformun ve kullanıcılarının güvenliğine son derece önem veren bir kuruluşudur. Bu sebeple yapılan kural ihlalleri ve şüpheli görülen hareketlerde hesaplar yasaklanmaktadır. CoinList hesabınız genellikle aşağıdaki nedenlerin birinden dolayı yasaklanır:

Yanlış Kimlik Doğrulaması: CoinList, çoğu finans platformunda olduğu gibi tüm kullanıcılar için kimlik doğrulaması gerektirir. Kimlik doğrulamasının yapılmaması ya da yanlış kimlik bilgilerinin verilmesi hesap yasaklanmalarına neden olabilir.

Çoklu Hesap: Kullanıcıların adil olmayan kazançlar elde etmek ve kısıtlamaları aşmak amacıyla birden fazla hesap kullanmaya çalışmaları hesapların yasaklanmasına neden olabilir.

Güvenlik İhlalleri: Bir kullanıcının hesabında yetkisiz erişim gözlenirse ve hesabın güvenliği ihlal edilirse kullanıcının varlıklarını koruma altına almak amacıyla hesaplar geçici olarak yasaklanabilir.

Bu tarz durumlarda BURAYA tıklayarak CoinList Destek Ekibi ile iletişime geçebilirsiniz.

Hizmet Şartlarının İhlal Edilmesi: Hizmet şartlarına uyulmaması ve kullanıcı hesaplarında bu şartları ihlal edebilecek şüpheli hareketler gözlenmesi hesapların yasaklanmasına yol açabilir. Yasa dışı yapılan işlemler, kara para aklama, dolandırıcılık gibi faaliyetler bu şüpheli hareketlerin içinde yer almaktadır.

Hizmet şartları hakkında detaylı bilgi için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Şüpheli Hareketler: Kullanıcıların güvenliği için tüm hesaplar şüphe içerebilecek işlemlere karşı izlenmektedir. Hesapta gerçekleşen bu tarz şüpheli hareketler hesapların yasaklanmasına neden olabilmektedir.

Mevzuata Uygunluk: CoinList, mevzuat gerekliliklerine uyan bir platformdur. Hesaplar, ticari kısıtlamalar gibi yaslara aykırı faaliyetler gözlemlenen hesaplar yasaklanabilir.

Kapatılan CoinList Hesaplarını Geri Almak Mümkün mü?

CoinList, kullanıcılarını önemseyen ve hesaplarının sonlanması durumunda kullanıcılarına yardımcı olan bir destek ekibine sahiptir. Hesapları kapanan CoinList kullanıcıları, hesaplarının incelenmesini istediği takdirde hesapları ile alakalı gerekli tüm detayları içeren bir bilet hazırlayarak destek ekibine iletebilir. Biletin gönderilmesi ile birlikte hesabın detaylı olarak incelendiği bir süreç başlatılır.

Bilet oluşturmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İşlem Ve Ağ Transfer Ücretlerini Minimuma İndirmek İçin Ne Yapmalıyız?

CoinList, Ethereum ağındaki yüksek işlem ücretlerinden kaçınmak için varlıkların Algorand(ALGO), Solana(SOL), Oasis Network(Rose), Internet Computer(ICP) veya FLOW aracılığıyla gönderilmesini öneriyor. İşlem ücretleri sürekli değişkenlik gösterebileceği için işlem yapılmadan önce ücretlerin kontrol edilmesi gerekiyor. Ücretler ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Varlık Transferleri Sırasında Kullanılan Ağ Gözükmüyor. Bununla Alakalı Değişiklik Gelecek mi?

CoinList Ekibi, ağ bilgisinin tüm varlıkların çekim ara yüzlerinde görünmediğinin farkında olduğunu ve bununla alakalı harekete geçtiklerini belirtti. En kısa zamanda bu konunun çözüleceğini ve varlıklara ilişkin tüm bilgilerin kapsamlı ve doğru veriler ile belirtilmesi gerektiğini açıkladı.

ONDO ve Tribal Token Satışları Hakkında Bir Güncelleme Var mı?

Ondo Token tarafında dağıtım gerçekleşti. Kullanıcıların tokenlerine ulaşmaları için BURADAKİ adresten talep etmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi için Ondo tarafından yayınlanan evraklara göz atmak için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Tribal Token tarafında ise henüz dağıtım gerçekleşmedi. Tribal Ekibi, tokenlerin kilit süresinin 9 Nisan 2024’e kadar uzatıldığını açıkladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

CoinList Hakkında Sık Sorulan Sorular ve Ayrıntılı Cevaplar !” te bir düşünce

  1. Muhammed Emin diyor ki:

    Coinlist’ten 19 gündür pending statüsünde kaalan COIN çekim işlemim var. Coinlist’te çekim işlemleri şu kadar gün işlenmezse otomatik iptal olur gibi bir şey var mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir