Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.610
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.610
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Coinbase’in Yeni Duyurusu: Coinbase One!

Büyük kripto para borsası Coinbase’in, bir süredir Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar kullanıcılarını merakta bıraktı.

Tweet serisinin üçten geriye doğru sayım olması konuyu göz önüne taşıdı. Birer gün arayla paylaştığı fotoğrafların ardından Coinbase One’ı duyurdu. Bundan 18 ay önce 2021 sonbaharında beta olarak piyasaya sürülen üyelik sistemi, şimdi çok daha büyük güncellemelerle resmi olarak kullanıma açık hale geldi.ㅤㅤ

Coinbase One Üyeliği Nedir?

Coinbase’in güncellenmiş üyelik sistemi, kullanıcılara ilk başta sıfır işlem ücreti ve artan staking ödülleri vaat ediyor. Ayrıca üyeler, 7/24 destek ekibine anında ulaşım sayesinde hem sorularını hem de problemlerini iletebilecekler. Ayrıca şirket, alım-satım işlemleri sırasında birçok yardımcı araç sağlayan çeşitli iş ortaklarıyla anlaştı. Bunlar arasında Messari, Alto IRA, Cointracker gibi ortaklar ön plana çıkıyor.

Coinbase One nedir

Üyelik Nerelerde Aktif?

Borsanın daha çok Avrupa’da büyümesini amaçlayan bu üyelik sistemi, Amerika, İngiltere, Almanya ve İrlanda’da kullanıma başladı. Ancak şirket, en kısa zamanda tüm ülkelerde üyeliği aktif hale getirmeye çalışıyor.

Coinbase ayrıca bir başka üyelik sistemleri olan Pro ve Premium ile Coinbase One üyeliğinin karıştırılmaması gerektiğini belirtti. Sıfır işlem ücreti, yalnızca Coinbase One kullanıcılarına özel olmasıyla diğerlerinden ayrıldığını söyledi.

Üyelik Nasıl Alınır?

İlk olarak Coinbase’in resmi internet sayfasına gidiyoruz. Ardından üyeliğimizi kayıt olarak oluşturuyoruz. Tabii ki borsa bizden kendi soğuk cüzdanlarını eklememizi isteyecek. Sitede tarif edildiği üzere ilerleyerek cüzdanımızı ya eklenti ya da uygulama olarak kuruyoruz. Son olarak Coinbase’e giriş yapıp işlemlerimizi tamamlıyoruz.

Malesef ülkemizde şuan Coinbase One üyeliği aktif değil. Ancak şirket, en kısa zamanda bütün ülkelerde kullanıma açılacağını duyurdu. Bundan dolayı yerimizi şimdiden almanın faydası olacaktır. İlerleyen günlerde üyeliğin aktif olup olmadığını sitemiz ya da telegram adresimiz üzerinden ulaşabilir ve üyeliğinizi 30 gün deneme süresiyle aktif edebilirsiniz.

Coinbase one üyeliği

Coinbase One Neyi Amaçlıyor?

Coinbase One daha öncesinde beta sürümü olarak aktifti. O zamanlar kullanıcılara daha hızlı bir ticaret yapmalarını sağlamak amaçlı çıkmıştı. Bu sayede borsa kendisine birçok kullanıcı çekmiş ve amacını gerçekleştirmişti.

Ancak 2021 boğasının ardından piyasa durgunluğu sebebiyle kullanıcı sayısında büyük bir azalma oldu. Coinbase ise üyelik sisteminin daha özel ayrıcalıklarla güncellenmesi gerektiğini düşünüp bu yönde hamle yaptı. Üyeliğin asıl amacı ise özellikle Avrupa’da daha büyük bir piyasa oluşturmak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version