Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.150
% 3.28
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.150
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

MEXC Kickstarter Nedir?

MEXC Kickstart Nedir

MEXC Kickstarter, token listelemesi için gerçekleştirilen bir oylama sürecidir. MEXC borsası ekibi, belirli bir proje için Kickstarter oylama sürecini başlatır ve yatırımcılar, listede yer alacak projelere oy kullanarak bu projelerin belirli bir hedefe ulaşmasına yardımcı olabilirler. Oylama sonrası, yatırımcılar, projede kullanılmak üzere gerekli kripto paraları toplamak için kendi MX tokenlarını stake edebilirler.

Stake işlemi, yatırımcıların belirli bir miktar MX token stake etmelerini gerektirir. Stake edilen token miktarı, projeye ait kripto para hesabına eklenir ve yatırımcılar, yatırım yapmak istedikleri projeler için gerekli olan kripto paraların toplanmasına yardımcı olabilirler. Yatırımcıların cüzdanlarında stake edilen MX tokenları dondurulmuş olarak görüntülenir ve yaklaşık bir saat sonra tekrar kullanılabilir hale gelir.

MEXC Kickstarter, haftalık olarak yaklaşık 10 farklı projeye oy verme imkanı sunar. Yatırımcılar, listede yer alan projeleri inceleyerek hangilerinin potansiyel olarak ilgi çekici olduğuna karar verebilirler. Bu sayede, MEXC borsası aracılığıyla yeni ve kazançlı projelere yatırım yapma fırsatı elde edebilirler.

Kickstarter’a Nasıl Katılabilrim ?

MEXC Kickstarter’a katılmak için öncelikle bir spot hesabınızda MX bulunması gerekir. Eğer MX’ınız yoksa, MEXC spot piyasası üzerinden MX satın alabilirsiniz. Kickstarter sayfasına gitmek için MEXC ana sayfasına giriş yaptıktan sonra, Spot  menü çubuğunda yer alan “Kickstarter” sekmesine tıklamanız yeterlidir. Burada, oylamada olan herhangi bir projeyi seçebilirsiniz.

Sonrasında, oy vermek istediğiniz MX token tutarını girin ve ayrıca risk bildirimini okuyun. Ve son olarak katılmak için [Oy Ver] kısmı üzerine tıklayın.

Oylama için kullanılan MX tokenleri, etkinlik süresi boyunca geçici olarak kilitlenecek ve etkinliğin sona ermesinin ardından, bir saat içinde kilidi açılacaktır. Oy verme süresi bitmeden dilediğiniz kadar oy kullanabilirsiniz. Örneğin, HOLD veya HTE Kickstarter etkinliğine katıldığınızı varsayarsak, MX Tokeni kilidinin açılmasıyla SAFE Kickstarter etkinliğine de katılabilirsiniz.

MEXC borsası, yatırımcılara yeni projeler keşfetme ve destekleme fırsatı sunan Kickstarter etkinliğiyle kripto para dünyasında büyük bir ilgi topluyor. Kickstarter, belirli bir proje için oy kullanma ve token stake etme işlemlerinin gerçekleştirildiği bir etkinlik olarak tasarlanmıştır.

Kickstarter etkinliğinde, yatırımcılar belirli bir hedefe ulaşmak için oy kullanarak tokenlarını stake ederler. Toplam oy katılım oranı, toplam ödül token değerine bölünerek hesaplanır ve airdrop ödülleri, etkinlik sonrası oy kullanma sayısına göre dağıtılır.

Kickstarter genellikle yarım gün sürer ve tokenlar, etkinliğin aynı günü veya ertesi günü alım satıma açılır. Toplam varlığı 1.000 USDT’yi aşan ve Kickstarter oturumunda oy kullanan 500 kullanıcıya, rastgele seçilen 10 USDT vadeli işlem bonusu gibi özel ödüller sunulur.

Kickstarter etkinliği, yatırımcılar için yeni ve potansiyel olarak kazançlı projelere yatırım yapma fırsatı sunan benzersiz bir araçtır. MEXC borsasının bu etkinliği, kripto para dünyasında giderek daha fazla popülerlik kazanmaktadır.

MEXC Borsasına indirimli bir şekilde kaydolabileceğiniz ve bir çok fırsattan istifade edebileceğiniz indirimli kayıt linkimiz.

Kickstarter kullanımı hakkında detaylı bilgi için Paramuhendisi Youtube kanalında bulunan videomuzu izleyebilirsiniz.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir