Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.890
% 2.31
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.890
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase ve Conio Ortaklığını Duyurdu!

Coinbase Avrupa

Dev kripto borsası Coinbase, kripto para cüzdanı şirketi olan Conio ile ortaklığını duyurdu.

Poste Italiane ve Banca Generali’ye ait kripto para cüzdanı şirketi Conio, İtalyan banka ve finans kurumlarına dijital varlık hizmeti sunmak için ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase ile ortaklığını duyurdu. Bu ortaklık ile İtalyan bankacılık ve finans sektörlerine daha fazla dijital varlık sunmayı hedefliyor.

İtalyan Bankalarına Kripto Hizmeti!

Conio

Şirketler yapılan açıklamada, müşterilerine kripto hizmeti sunmak isteyen kurumlara likidite ve güvenlik çözümleri sağlamak için bir araya geldiklerini duyurdu.

400 binden fazla müşteriye sahip cüzdan şirketi Conio, cüzdan desteğini 2023’ün sonuna kadar 50 token içerecek şekilde genişletmek istediğini bildirdi.

Conio Genel Müdürü Orlando Merone, yaptığı açıklamada,

“Conio, İtalya’daki akıllı telefonlar için ilk çok imzalı Bitcoin cüzdanını üretti ve şimdiyse saklama imkanlarımızı büyütüyoruz, çünkü İtalyan bankaları, dijital varlıklar için çok daha fazla talep göstermeye başladı. EVM (Ethereum Virtual Machine) zincirlerini sistemlerimize ekliyoruz ve hedefimiz gelecek yıla kadar dijital varlık pazarının yaklaşık olarak yüzde 60’ını kapsamak.” ifadelerini dile getirdi ve ayrıca İtalya Merkez Bankası’nın dijital varlık alanında yaptığı çalışmaları takdir etti.

Binance, Launchpool Platformuna Fusionist (ACE) Ekliyor!


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için BURAYA tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!</a

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir