Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.360
% 1.75
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.360
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Suudi Aramco’dan Kriptoya Önemli Adım!

Saudi Aramco

Dünyanın en büyük ikinci şirketi olan petrol firması Suudi Aramco ve Japonya merkezli dev finansal hizmetler grubu SBI Holdings kripto sektörünü de içeren bir anlaşma imzaladı.

Son dönemdeki EFF başvuruları ve çeşitli ortaklıklar ile kripto paralara olan ilgi tekrardan arttı. EFT onaylarının artacağını ve kripto ekosisteminin daha da büyüyeceğini öngören firmalar bu alanda adımlar atmak için çalışmalara başladı. SBI Holdings


Suudi Aramco ve SBI Holdings yeni bir anlaşmaya imza attı. Daha önce blockchain ile alakalı yatırımları bulunan Suudi Aramco, şimdiyse Japon merkezli finans devi SBI Holdings ile yaptığı anlaşmada dijital varlıklar alanında iş birliğini genişletmeyi hedefliyor. Bu ortalık kapsamında kripto para yatırımı dahil üç başlık üzerinde durulacağına yer verildi.

Bu üç başlık; dijital varlık alanında iş birliği ve ortak yatırım, Suudi Arabistan’da işlerini genişletmek isteyen Japon girişimlerini destekleme ve iki ülkede de fabrikalar kurulmasını içeren yarı iletken projelerdir.

SBI, Japonya merkezli blockchain girişimlerini Suudi Arabistan’da tanıtmak için Riyad’da “SBI Middle East” isminde bir bölge kurmayı planladığını belirtti.

Ayrıca SBI Holdings’in, Ripple ile büyük iş ortaklıkları da bulunuyor. SBI Holdings, Eylül ayında Ripple‘ın para transfer sistemini Güneydoğu Asya’ya genişletmişti.

 

DogeCoin, Shiba Inu ve Bonk Token’da Son Durum ! Teknik Analiz !

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri BURAYA tıklayarak Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir