Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.440
% 0.60
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.440
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Coinbase, Vadeli Borsasını Başlatıyor

coinbase uluslararası borsası

Coinbase, gelirlerini çeşitlendirmek ve kripto pazarından daha büyük bir pay almak amacıyla ABD dışındaki kurumsal yatırımcıları ve tüccarları hedefleyen yeni bir sürekli vadeli işlem borsası başlatıyor.


Coinbase, kısa bir süre önce Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile olan mücadelesini, kurumun Mart ayında firmaya karşı bir Wells Bildirimi yayınlamasının ardından bir dava tehdidi yoluyla tırmandırmıştı.Bu olayın ardından, geçtiğimiz ay yeni uluslararası borsasını Bermuda’nın düzenleyici çerçevesi altında işleteceğini duyurmuştu.

▪ Bir sözcü, Coinbase’in Bitcoin ve Ethereum türevleriyle işe başlamayı planladığını söyledikten sonra. ilk aşamada, müşterilerine 5x oranında kaldıraç imkânı sunacağını da belirtti.

Coinbase International Exchange olarak adlandırılan platform, likidite sağlamaya hazır bir dizi harici piyasa yapıcı ile ortaklaşa sunulan sağlam bir ticaret deneyiminin yanı sıra “titiz uyumluluk standartlarını karşılayan” bir tasfiye çerçevesi sunuyor.

Coinbase yetkililerin yapmış olduğu açıklamada, Coinbase’in ABD’ye bağlı olduğunu, dünyanın dört bir yanındaki ülkeler giderek daha fazla sorumlu olduğunu ve kriptonun geleceğe dönük düzenleyici çerçevelerle ilerlemekte olduğunu belirtti.

Coinbase’in yapmış olduğu bu hamle, bir yandan firmalar için düşen rakipleri FTX’in bıraktığı boşluktan faydalanma fırsatını yansıtırken, diğer yandan da belirsiz düzenleyici ortamı gözler önüne seriyor.

Coinbase borsası ile ilgili diğer içeriklerimize ulaşmak için buraya tıklayın.


Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir