Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.973
% 2.11
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.973
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase, Sosyal Medya Üzerinden Yeni Bir Hizmet Başlatıyor

Coinbase, Senatör, Düzenleme

ABD merkezli Dünya’nın en büyük kripto borsalarından Coinbase, müşterilerin dünyanın en popüler sosyal medya platformları aracılığıyla birbirlerine ücretsiz olarak para göndermelerine olanak tanıyan yeni bir hizmeti tanıtıyor.

Şirket bir blog yazısında şunları söyledi; “İster WhatsApp, iMessage ve Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları, ister Facebook, Snapchat, TikTok ve Instagram gibi sosyal medya platformları, hatta e-posta yoluyla olsun, bağlantı paylaşabileceğiniz her yere para göndermeyi kolaylaştırdık.”

Coinbase ayrıca insanların başka ülkelerde olsalar bile başkalarına para gönderebileceklerini ve transferlerin anında ve ücretsiz olarak çözüleceğini belirtti.

Şirket ayrıca bir kişiye bir bağlantı gönderilirse ve halihazırda Coinbase’in dijital cüzdanına sahip değilse, bu kişinin onu uygulama mağazalarından indirmeye yönlendirileceğini söyledi.

Bu yüzden hem gönderenin hem de fonun alıcısının Coinbase Cüzdanına sahip olması gerekecek. Daha sonra para gönderilir ve iki hafta içinde alınmazsa para otomatik olarak gönderene iade edilecektir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

İyi Zamanlama

Coinbase’in dijital cüzdanına daha fazla fayda sağlama ve yeni kullanıcılar ekleme çabaları, kripto para birimi fiyatlarının yükseldiği bir dönemde gerçekleşti. Şuan lider Kripto para Bitcoin 44.000$ seviyesinde yer almakta.

Şirketin son zamanlarda hisse fiyatı da Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile olan mücadelelerinin yoğunluğunun azalması nedeniyle bu yıl iyi bir performans sergiledi.

BlackRock gibi önde gelen geleneksel finans şirketleri ise hala spot bitcoin ETF başvurularının yakında onaylanmasını umuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir