Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.782
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.782
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase CEO’su Brian Armstrong’tan Sevindiren Solana Haberi!

Coinbase, Brain Armstrong, Sonala

Coinbase CEO’su Brian Armstrong, platformunun işlemlerini “bir saniye ve bir sentin altında” yapma hedefi doğrultusunda Solana (SOL) ile entegre olmayı planladıklarını duyurdu.

Armstrong, Bitcoin’in Lightning’i ve Solana gibi hızlı katman-1 ağlarına entegrasyon yaparak platformlarını daha da hızlandırmayı amaçlıyor. Ancak, şirketin katman-2 ağı olan Base için bir token çıkarma planının olmadığını vurguladı.

Coinbase, Base ağını çeşitli uygulamalarla entegre etme çabasında ve geliştiricilerin katman-2 ile çalışma konusunda heyecanlı oldukları belirtiliyor. Armstrong, ortalama işlemleri “bir saniye ve bir sentin altında” yapma hedefine ulaşmak için Base ağında iyileştirmeler yapılması gerektiğini belirtti.

Coinbase’in Solana entegrasyonu ve hedefleri, şirketin kripto para işlemlerini daha hızlı ve verimli hale getirme çabalarını yansıtıyor. Bu adımlar, Coinbase’in rekabet avantajını artırma ve kullanıcı deneyimini optimize etme stratejisinin bir parçası olarak görülebilir.

Şirketin katman-2 çözümlerine odaklanması ve Base ağını geliştirmesi, kullanıcı deneyimini daha da optimize etmeyi amaçlıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir