Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.063
% 0.96
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.063
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Tether’in Yeni CEO’su, Önemli Gelişme Hakkında Konuştu!

tether yenilenebilir enerji

Tether’in yeni CEO’su olan Ardonio, Tether’in Uruguay ve El Salvador’da sürdürülebilir enerji tesisleri inşa edeceğini açıkladı.


1 Aralık’ta Tether’in CEO’su olarak atanan Paolo Ardoino, 2017’den beri sürdürdüğü baş teknoloji sorumlusu pozisyonundan yükseldi.

Ardoino’nun atanması önceden planlanmış bir süreçti ve şirketin çeşitlendirme ve genişleme stratejilerine odaklandığı bir döneme denk geldi.

Ardoino, yaptığı bir açıklamada, şirketin bu yıl ana iş kolundan 4,5 milyar dolar kâr elde etmeye yönelik hedefine dikkat çekti. Ayrıca, şirketin ürün yelpazesinde ve genel yöneliminde önemli değişikliklerin olacağını belirtti.

Ardonio, yaptığı açıklamalarda “Önümüzdeki çeyreklerde göstereceğimiz gibi, Tether’in anlamı sadece USDT ile sınırlı değil.” dedi. Şirketin giderek bir altyapı sağlayıcısı haline geleceğini vurgulayan Ardoino, “Web3’ün öncülüğünü” takdir ettiğini, ancak uygulamadan daha az memnun olduğunu ve bunu bir balon olarak nitelediğini ifade etti.

Ayrıca, gerçek dünya varlıkları konusundaki tartışmalara değinirken, gerçek dünya ekosisteminin daha önemli olduğunu düşündüğünü belirtti. Kripto dünyasından gelen yeniliklerin, teknolojinin nasıl çalıştığından ziyade ne yaptığıyla ilgilenen halkın dikkatini çekmesi gerektiğini vurgulayan Ardoino, özellikle iletişim uygulaması Keet ve baş strateji sorumlusu olduğu platformu Holepunch konusunda büyük bir heyecan taşıdığını dile getirdi.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir