Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.505
% 0.62
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.505
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BlackRock’a, Spot Bitcoin ETF’si için 100 Bin Dolarlık Yatırım!

BlackRock'a

BlackRock, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sunduğu yeni bir başvuruda, daha önce önerilen Bitcoin (BTC) borsa yatırım fonu için “başlangıç sermayesi” olarak 100 bin dolar topladığını duyurdu.

Başvuru dosyasında, “27 Ekim 2023 tarihinde bir tohum sermayesi yatırımcısının, 100 bin dolarlık hisse satın almayı kabul ettiği ve hisse başına 25 dolarlık fiyattan 4 bin hisse aldığı” belirtiliyor.

Tohum sermayesi, ETF’nin altında yatan varlıkların finanse edilmesini sağlayarak, hisselerin açık piyasada alınıp satılabilmesine olanak tanıyor.

BlackRock’un önerdiği “iShares Bitcoin Trust”, lider kripto para birimine bağlı 13 başvurudan sadece biri olarak öne çıkıyor.

SEC’in gelecek yılın başlarında bir veya daha fazla spot ETF’ye onay vermesi bekleniyor. Bloomberg analistleri, ocak ayında bu onay olasılığını %90 olarak değerlendirdi.

Barry Silbert, BlockRock’ın Bitcoin Hamlesini Değerlendirdi

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir