Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.111
% 2.00
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.111
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase, Perakende Kullanıcılarına Vadeli İşlemleri Başlatıyor

Amerika’nın en büyük kripto borsası Coinbase tarafından yapılan açıklamada, ABD dışındaki perakende müşterilerine sürekli vadeli işlem hizmetleri sunmak için onay aldığını söyledi.

Alınan bilgiye göre borsa, Bermuda Para Otoritesi (BMA’dan) ABD dışındaki perakende müşterilere hizmet sunmak için düzenleyici onay aldı.

Ayrıca Coinbase’in, Uluslararası Borsa kolu aracılığıyla “bu yılın ikinci çeyreğinden itibaren 5.5 Milyar $ vadeli işlem hacmi” elde ettiği belirtildi.

Coinbase, bu yılın başında ABD dışındaki kurumsal müşterilere sürekli vadeli işlem ticareti sunmak için BMA’nın onayı ile uluslararası bölümünü başlattı. Borsaya göre, küresel kripto ticaret hacminin yaklaşık %75’i türev piyasa faaliyetlerinden geliyor.

Coinbase bununla beraber, “’Genişletin, Derine Gidin’ stratejimizin II. Aşamasında açıklandığı gibi, kripto teknolojisinin sürekli olarak inovasyonu teşvik etmesine olanak tanıyan bir kripto düzenleyici çerçeve oluşturmak için üst düzey küresel düzenleyicilerle ortaklık kurmaya kendimizi adadık.” Dedi.

Coinbase’in uluslararası stratejisi, İsviçre, Hong Kong ve Singapur ile birlikte G20 üyeleri de dahil olmak üzere 25 ülkeye odaklanıyor. Borsa, gelecek yıl Brezilya’da düzenlenecek olan G20’yi, daha somut uluslararası kurallar için çabalarını sürdüreceği bir forum olarak izlediğini söyledi.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Coinbase’in ABD İle Sorunları

Coinbase, Sec ile devam eden mücadeleleri göz önüne aldığında, açıklamasında ABD’deki mevzuat belirsizliğini de değerlendirdi.

“ABD’nin finansal sistemimizi güncelleme çabalarında ön saflarda yer alması gerektiğine inanarak işimizi kurmayı ve ABD’de halka açık bir şirket olmayı seçtik” dedi.

“Küresel finansal sistemin güncellenmesine yardımcı olma ve dünya çapındaki kullanıcılara daha fazla ekonomik özgürlük ve fırsat sunma misyonumuzu ilerletmekten heyecan duyuyoruz.” Diye sözlerine ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir