Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.681
% 2.35
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.681
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Coinbase Hisselerinde Neler oluyor? Olası Sonuçları Nelerdir?

Coinbase

Coinbase borsasının hisseleri ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan dava sonrası yükseliyor.

Bilindiği üzere ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Binance U.S ve Coinbase’e  kayıtsız menkul kıymetler sunduğu iddiasıyla dava açılmıştı. Davanın açılmasından bu yana firmanın hisseleri yükselişe geçti.

Davanın açılmasından bu yana Coinbase değerleri %54’den fazla arttı.

TradingView’da gözlemlenen verilere göre Coinbase hisseleri 6 Haziran tarihinde saat 15.00 mumunda 47$ da satış görüyor iken yazının yazıldığı tarihte 78$ civarlarında seyrediyor.

6 Temmuz tarihinde CEO Brian Armstrong ve  birkaç  üst düzey yönetici yaklaşık olarak 6,9 milyon dolar değerinde toplam 88.058 hisse sattı.

Coinbase yönetim kurulu üyesi Gokul Rajaram’ın 4.580 hisse, baş hukuk sorumlusu Paul Grewal’ın 1.818 hisse ve baş muhasebe sorumlusu Jennifer Jones’un 7.335 hisse satışı gibi, resmi başvurulara dayanarak yapılan işlemler olduğu iddia edilmektedir. 

Öte yandan yöneticiler hisselerini düzenli olarak satarken, bazı büyük yatırımcılar ise şirketin hisselerini hodl etmeye devam ediyor.

Coinbase Hisselerinin Analizleri

Coinbase tablosunda tobo hareketi oluştuğunu gözlemliyoruz. Eğer 87.78$ direncini desteğe çevirirse ilk hedefi 155$ civarı bir sonraki hedefi ise 225$ civarı gibi görünüyor. Eğer Coinbase hisseleri 87.78$ direncini kıramaz ise ilk etapta geri çekilebileceği seviye 72.99$ bölgesi civarındadır. Olası bir yukarı kırılım gelirse kripto para piyasalarının da bu yükseliş döneminden olumlu şekilde etkilenebileceğini söyleyebiliriz. Coinbase hisse

İçeriklerimizden en hızlı şekilde yararlanmak için Google Haberler kısmından bizi takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir