Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.237
% 1.28
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.237
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase CEO’sundan Kripto Karşıtlarına Eleştiri!

Brian Armstrong Coinabase

Coinbase’un CEO’su Brian Armstrong, ABD’li politikacıların kripto karşıtı politikalara yönelmelerinin 2024 seçimleri için kötü bir siyasi strateji olduğunu belirtti. Armstrong, 19 Aralık’ta yayınladığı bir video ile ABD Senatörü Roger Marshall’ın kripto düzenlemelerini desteklediğini açıkladı.

Dikkatinizi Çekebilir: Altcoinlerde Günün En çok Yükselenleri!

Armstrong, kripto karşıtı politikaların kötü bir seçim stratejisi olduğunu düşündüğü beş nedeni paylaştı. İlk olarak, 52 milyon ABD vatandaşının kripto paraya sahip olduğunu ve gençlerin %38’inin kriptonun ekonomik fırsatları artırabileceğine inandığını vurguladı. Ayrıca, kripto fiyatlarının yılbaşından bu yana %90 arttığını, ancak Amerikalıların sadece %9’unun mevcut finansal sistemden memnun olduğunu belirtti.

Armstrong, Stand With Crypto Alliance adlı kar amacı gütmeyen kuruluşun, kripto endüstrisini savunan bir milyon destekçiye ulaşma hedefine işaret etti. Ancak, Armstrong’un bahsettiği verilerin kaynağını belirtmediği unutulmamalıdır.

Coinbase CEO’su, kripto karşıtı mevzuatın odak noktası olan Dijital Varlık Kara Para Aklamayı Önleme Yasası’nın, ABD’deki kripto teknolojisini sıkı bankacılık düzenlemeleri altına almayı amaçladığını hatırlattı. Aralık 2023 itibariyle, bu tasarı üçüBankacılık Komitesi üyesi beş senatör tarafından destek görmüştür. Bank Policy Institute, Senatör Elizabeth Warren tarafından önerilen kripto karşıtı mevzuatı onaylamıştır.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir