Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.358
% 1.82
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.358
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Altcoinlerde Günün En çok Yükselenleri!

altcoin bitcoin

Altcoinler yükselişini sürdürürken , grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

Injective (INJ)

Altcoinlerde Günün En çok Yükselenleri !!

Son günlerde yükselişine devam eden Injective ‘de 27 dolar destek seviyesinin üzerinde oluşturduğu yatay kanal formasyonunu yukarı yönlü kırdıktan sonra 40 dolar seviyelerine kadar ilerledi. Bu seviyeden bir tepki aldıktan sonra 36 dolar seviyelerinden bir toparlanma gösterdi. Bitcoin yatay hareketine devam ederken altcoinlerde ciddi yükselişler gördüğümüz bu günlerde Injective de yükselişine devam etti.

Şu anda  42 dolar seviyelerinde fiyatlanan Injective’de 55 dolar seviyelerine kadar direnç bulunmuyor. Bitcoin yatay hareketine devam ettiği taktirde bu seviyelere ulaşması hiç de zor değil.

MINA Protocol 

Altcoinlerde Günün En çok Yükselenleri !!

UpBit haberinin ardından Mina altcoininde yaşanan geri çekilme, fiyatları 0.56 dolar seviyelerine kadar düşürdü. Daha sonra, kripto piyasasındaki genel yükselişle destek bulan Mina, 0.72 dolar civarında bir seviyede kendini tuttu. Ancak, genel piyasa rallisiyle birlikte 0.90 dolar seviyelerine yükseldi, ardından tekrar destek seviyesine çekilip yatay bir seyir izledi.

Dün gelen yeni yükselişle birlikte Mina, tekrar 0.90 seviyelerine doğru hareketleniyor. Eğer bu bölgeyi aşmayı başarırsa, 1 dolar seviyelerine doğru bir yükseliş başlatabilir. Ancak, bu direnci kıramazsa, tekrar 0.72 dolar seviyelerine doğru bir geri çekilme yaşanabilir.

Near Protocol

NEAR altcoinini incelediğimizde, kısa vadeli ve uzun vadeli olmak üzere iki formasyonun gözlendiği görülmektedir. Kısa vadeli formasyon, başarılı bir şekilde çalıştıktan sonra belirli bir seviyeye kadar yükselmiş gibi görünüyor. Eğer 2.89 dolar seviyesi üzerinde destek sağlanabilirse, daha sonra hedefe doğru bir yükseliş bekleniyor. Ancak, bu hedefe ulaşabilmesi için 3.443 dolar seviyesini yukarı yönlü kırması gerekmektedir.

Farklı bir senaryoyu ele aldığımızda, eğer Bitcoin düzeltmesine başlarsa, altcoinlerde düşüş eğilimi gözlenebilir. Bu durumda NEAR protokolü, hedefe ulaşmadan önce düşüş eğilimleri sergileyebilir. Bu düşüş, 2.89 dolar seviyesinden veya 3.44 dolar seviyesinden başlayabilir. Bu nedenle, Bitcoin’in yükseliş trendine devam edip etmeyeceğini değerlendirmek önemlidir. Eğer ki Bitcoin de 44.000 dolar üzerinde kapanışlar gerçekleşirse çoğu altcoinde de hedefler gelebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir