Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.548
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.548
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bugün En Çok Yükselen Altcoin Hangisi? Analiz!

Injective , THORChain ve ORDI yükselişini sürdürürken , grafikler ve teknik göstergeler aracılığıyla geçmiş fiyat hareketlerini analiz edeceğiz. Destek ve direnç seviyelerini belirleyip ve yatırımcılara alım-satım kararları konusunda rehberlik edeceğiz.

INJECTİVE (INJ) ANALİZ

Yükselişleri ile Göz Kamaştıran Coinler !!

Aylar öncesinde INJ grafiğinde 590 günlük bir TOBO formasyonu olduğundan bahsetmiştik. İlk etapta sağ omuz hedefine yani ( 18.40$ ) seviyelerine kadar bir yükseliş yaşadık. Şimdi ise sol omuz hedefine ( 27.135$ ) kadar bir yükseliş yaşadık. Bundan sonraki süreçte eğer 27.135$ seviyesinin üzerinde destek bulabilirse eğer son hedefi olan 90 $ seviyelerine kadar bir yükseliş dalgasını izleyebiliriz. Fakat bu dönemde kripto piyasasının genel risk durumu inceleyip daha sonrasında ise hedefleri bu denkleme göre beklememiz gerekir.

THORChain RUNE ANALİZ

Rune grafiğini incelediğimizde, 0.91 dolar seviyesinden başladığı sert yükselişin ardından 7.232 dolar seviyesine kadar yükselişini sürdürdü. Daha sonrasında ise yükselen kanal yapısı oluşturduğunu gözlemliyoruz. Yükselen kanal yapısını aşağı yönlü kırmadığı sürece, kanalın üst bandını hedefleyeceğini düşünüyoruz.

Kanalın yukarı kırılımı sonrasında ise 11 dolar seviyelerine kadar bir yükselişin devam etmesi olağandır. Ancak, yükselen kanal yapısı aşağı yönlü bir kırılım gösterirse ve bunun beraberinde 5.789 dolar seviyesindeki destek noktasını da kırarsa, ilk etapta 4.249 dolar seviyesine daha sonrasında ise 3.507 dolar majör desteğine kadar bir düşüş görebiliriz.

ORDINALS (ORDİ) ANALİZ 

BRC-20 tokenlerinin çok sert yükseldiği bu dönemde, bu yükseliş dalgasından en iyi yararlanan coinlerden birisi ORDİ oldu. %2230’luk bir yükseliş yaşadıktan sonra yatay bir seyir aldı. Bu yatay seyirin ardından simetrik üçgen formasyonu oluşturduğunu fark ettik. Simetrik üçgenin yukarı yönlü kırıldığı senaryoda, ORDİ yaklaşık olarak %80 oranında bir yükseliş yaşayarak 98 dolar bölgesine kadar ilerleyebilir.

Fakat simetrik üçgenin aşağı yönlü kırıldığı senaryoda ise ortalama olarak %40 oranında bir düşüş yaşayarak 26 dolar seviyelerine kadar gerileyebilir. Bu süreç içerisinde simetrik üçgeni yakından takip etmekle beraber genel piyasayı da yakından takip etmek önemlidir.

Tüm analizlerimizde, Bitcoin’in genel yapısını ve piyasanın genel dinamiklerini yakından incelemek önemlidir. Çünkü Bitcoin’in derin bir düzeltme içine gireceği dönemde, tüm altcoinlerdeki bullish yapıları bozulabilir. Aynı zamanda, Bitcoin’in yatay seyir veya yükselişine devam etmesi durumunda, altcoinlerdeki yükselme eğilimi büyüyerek devam edebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir