Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.392
% 2.15
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.392
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Tether, Bu Şaşırtıcı Hamleyi Yaptı!

tether 161 ethereum cüzdanı

Tether, ABD’de yaptırım uygulanan bireyler listesine uygun bir adım olarak, 61 Ethereum cüzdanının dondurulduğunu duyurdu.


Tether, yaptığı son duyurusunda, tokenlerinin potansiyel kötüye kullanımını önceden önlemeyi ve güvenliği artırmayı amaçlayan, kendi başına başlatılan bir girişim olarak nitelendirdi. Ayrıca şirket, OFAC tarafından listelenen mevcut ve gelecekteki cüzdanları dondurma kararı aldığını belirtti.

Dondurma işlemi, 161 Ethereum cüzdanını etkiledi, ancak bu cüzdanların 150’sinin o sırada herhangi bir USDT içermediğini vurgulamak önemlidir. USDT içeren 11 cüzdan arasında eşitsiz bir token dağılımı gözlemlenmektedir.

Etherscan verilerine göre, bu eylem 3,5 milyondan fazla USDT’nin dondurulmasına neden oldu. Bu tokenlerin büyük bir kısmı tek bir adreste tutulmaktadır.

Şirketin CEO’su olan Ardoino, yapmış olduğu basın açıklamasında Tether’in uluslararası düzenleyici ve kanun uygulayıcı kurumlarla işbirliğini güçlendirmeye yönelik bir çaba olarak takdir etti.

Tether CEO’su Paolo Ardoino’nun basın açıklamasında şirketin uluslararası düzenleyici ve kanun uygulayıcı kurumlarla işbirliğini artırma çabalarını olumlu bir şekilde değerlendirdi. Bu adımın, Tether’in kripto varlık alanında güven ve düzen konusundaki taahhüdünü vurguladığı söylenebilir.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir