Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.194
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.194
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Coinbase Borç Verme Programını Önümüzdeki Aylarda Durdurmayı Planlıyor!

Kaliforniya merkezli kripto para borsası Coinbase, ödenmemiş kredi bakiyeleri olan müşterilerine yönelik bir önlem alıyor. Coinbase Borrow programı, müşterilere bitcoin (BTC) varlıklarının %30’una kadar olan kısmı karşılığında 1 milyon dolara kadar itibari kredi alma imkanı sunuyordu. Ancak şirket, önümüzdeki aylarda müşterilerinin daha çok önem verdiği ürünlere odaklanmak amacıyla bu programı kapatma kararı aldı.

Coinbase Borrow kapsamında kredi alan müşteriler, ödenmemiş kredi bakiyelerini geri ödemek için son tarih olan 20 Kasım 2023’e kadar süreleri olduğu açıklandı. Şirket, etkilenen kredi sahiplerini bilgilendirdi ve onlar için sorunsuz bir geçiş süreci sağlamak adına önemli önlemler alıyor. Bu önlemler arasında, dört aylık bir kredi geri ödeme süresi ve Coinbase One adı verilen aylık bir abonelik ürünüyle öncelikli müşteri desteği gibi avantajlar yer alıyor.


Coinbase

Coinbase Borrow, daha önce düzenli olarak yeniden değerlendirme sürecinin bir parçası olarak yeni krediler alınabilmesine olanak tanıyan bir hizmet sunuyordu. Ancak Coinbase, artan düzenleyici incelemeler altında olan ABD merkezli bir şirket olarak, özellikle Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından daha yakından denetleniyor ve bu nedenle iş stratejilerini revize etmek durumunda kalıyor.

Bu karar, şirketin müşterilerine odaklanarak ve regülatörlerle uyumlu hareket ederek kripto para alanındaki hizmetlerini daha da iyileştirme çabasının bir parçası olarak değerlendirilebilir. Coinbase, kripto para borsalarının giderek karmaşıklaşan düzenleyici ortamda nasıl hareket edeceği konusunda dikkatlice strateji belirlemeye çalışan önde gelen bir oyuncu olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir