Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$66.291
% 6.45
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 66.291
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Coinbase Bitcoin Çıkışlarında Rekor Kırıldı

Coinbase

Sene başından beri Coinbase borsasında Bitcoin çıkışları yaşanmaktaydı. 3 bin üzeri üzeri çıkışlar alışılmış hale gelirken beklenmedik bir gelişme geçtiğimiz günlerde yaşandı.

Coinbase’den Bitcoin Çıkışında Artış Yaşandı

Coinbase’den yaşanan Bitcoin çıkışlarında bir rekor kırıldı. Geçtiğimiz günlerde 18 bini aşkın Bitcoin borsadan çıkış yaparken yatırımcıların dikkati buraya yöneldi.

İlk olarak, ETF hizmeti sunan şirketlerin Bitcoin ETF’leri için gerekli olan Bitcoin’i Coinbase üzerinden alması akıllara geldi. Bunun aslında olağan bir durum olması yatırımcılarda herhangi bir karşılık bulmazken bu kadar yüksek sayıda Bitcoin çıkışının yaşanması ise akıllara soru işaretleri getirdi.

Bu şekilde yüksek hacimli bir alımın bir şirket alımı olabileceği düşünülüyor. Bu tür büyük alımlar genellikle şirket alımlarında görülür ve bu son çıkış, önceki boğa piyasasında görülen bir veriye benziyor. Geçmişteki boğa piyasasında Tesla ve Microstrategy gibi büyük şirketlerin BTC alımlarıyla örtüşen bu veriler, boğanın bir habercisi olarak algılandı.

Şu anda şirketlerin yeniden alımlara başlamış olabileceği bir dönemdeyiz ve bu verinin net metriğini anlamak için Nisan ayını beklememiz gerekebilir. Çünkü şirketlerin çeyrek raporlamaları, bilanço rakamları, BTC alımlarının ne kadarının şirketler tarafından gerçekleştiği bize belli edecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir