Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.095
% 0.69
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.095
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Circle Yeni stabilcoin EUROC’u piyasaya sürdü

Circle EUROC

USDC Stabilcoin İthalat firması Circle, Avalanche blok zincirinde Euro tabanlı stablecoin’i piyasaya sürdü.


USDC Stabilcoin İthalatçısı Circle, Avalanche blok zincirinde euro tabanlı stablecoin’i piyasaya sürdü.

Circle, geçen yıl EUROC’u düzenlenmiş bir stablecoin olarak piyasaya sürdü. Bu durum her bir tokenin ABD tarafından düzenlenen finans kurumlarında tutulan euro rezervleriyle tamamen desteklendiği anlamına geliyor.

İlginizi çekebilir Avalanche (AVAX) Nedir?

Stablecoin ihraççısı Circle, geliştiriciler, yatırımcılar ve kullanıcılar için EUROC’u piyasaya sürdü. Amaçları içerisinde daha hızlı ve daha güvenli ödemeler ve finansal hizmetler sunmayı amaçlayan bir coin olan Euro Coin’i (EUROC) piyasaya sürdü. EUROC coinin çıkması için Avalanche ağını tercih etti. 

Yapılan bir duyuruya göre Circle ekibi, lansmanın EUROUC için çoklu zincir stratejilerinin bir parçası olduğunu söyledi. 

Circle’ın çalışanlarından biri olan Joao Reginatto, EUROC lansmanının herkes için avroya daha iyi erişim sağladığını söyledi. Ek olarak Reginattoya göre tokenin Avalanche’a getirilmesi, geliştiricilerin ve kullanıcıların finansal işlemlerinde daha uygun maliyetli bir deneyime sahip olmalarını sağladığını düşünüyor.

Ava Labs çalışanlarından biri olan John Nahas yaptığı açıklamada  “Avalanche blok zincirinde “Euro Coin’in büyük bir geri bildirim ve kullanımını bekliyor” dedi. Ek olarak merkezi olmayan finans (Defi) daha çok para birimine ve sınır ötesi ortama doğru genişliyor ve EUROC’un eklenmesi “dünyanın çok daha geniş bir kesiminde benimsenmesini hızlandıracağını düşündüğünü belirtti.

Bu habere göre her EUROC tokeninin Amerika Birleşik Devletleri tarafından düzenlenen finans kurumlarında gözaltında tutulan eşdeğer bir euroya sahip olacağı anlamına geliyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version