Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.553
% 0.53
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.553
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Circle, Hong Kong Politikalarına Göz Atıyor!

circle

Circle CEO’su Allaire, Asya ve EM’lerde dijital dolar için inanılmaz bir talep olduğunu söyledi! Böylece Circle, Singapur ülkesinde büyük ödeme kurumu lisansı almış bulunuyor.

İlginizi çekebilir: Bitcoin Açılan Pozisyonlar İle Rekora İmza Attı!

Şirketin kurucusu ve ortağı CEO Allaire, ABD merkezli Circle Internet Financial Ltd. şirketinin, bölgede koyulan yeni kripto kurallarının sonrasında Hong Kong’daki düzenleyici gelişmeleri yakından izlediğini söyledi.

Ek olarak Circle CEO’su, market hacmi en büyük 2. stabil coin olan USD Coin’in ihraççısı olarak, Asya’nın gözde odak alanı olduğunu da aktardı.

Bu açıklamalar Circle şirketinin, Singapur’da aldığı lisansın ardından yapıldı. Ayrıca bu lisans, Circle’ın USC Coin’i bölgede daha rahat dağıtmasına olanak sağlayacak.

Hong Kong’un Kriptoya Bakışı

Hong Kong ülkesi 1 Haziran’dan beri yeni bir kripto düzenleme rejimi uyguluyor. Bunun yanı sıra Hong Kong, stabil coin’leri düzenleyen bir yasa çıkarmış değil. Ayrıca Hong Kong’un bu atılımları Çin’den resmi bir destek görmese de, sessiz bir destek görüyor. Böylelikle Çin, kriptoya daha sıcak bakabilir gibi duruyor.

Şunu da diyebiliriz ki, Hong Kong ve Dubai gibi bölgeler şirketleri ülkeye çekmeye çalışıyor. Singapur ise perakende yatırımcı katılımına bir sınırlama yapmayı düşünüyor.

İlerleyen zamanlarda ne olacak, Circle yeni adımlar atacak mı veya çeşitli ülkelerin kriptoya bakışı değişecek mi hep birlikte göreceğiz.

Konu hakkındaki düşüncelerinizi bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür içerikler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir