Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.382
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.382
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Circle, Binance Rezervleri Hakkında Bilgi Verdi

Circle Binance

New York Eyaleti Finansal Hizmetler Departmanı BUSD’ye yönelik baskısından önce Circle’dan Binance’in rezervlerine ilişkin bir şikayet aldı.

Bloomberg’in 13 Şubat tarihli bir haberine göre Circle, 2022 sonbaharındaki bir şikayetinde NYDFS’yi Binance’in rezervlerinin,  BUSD de dahil olmak üzere tokenlarını desteklemek için yetersiz olduğu konusunda uyardı. Konuya aşina olan bir kişi, Circle’ın ekibinin bilgileri blockchain verileri aracılığıyla ortaya çıkardığını söyledi.

Circle eylemleri, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun BUSD’nin kayıtsız bir menkul kıymet olduğunu iddia ederek Paxos’a karşı dava açma planlarından önce geldi. NYDFS 13 Şubat’ta kendi düzenleyici eylemini duyurarak Paxos’a “Paxos tarafından ihraç edilen BUSD’nin basımını durdurma” talimatı verdi ve kendi rejimi altındaki tokenlerin tamamen nakit veya nakit eşdeğerleriyle desteklenmesi gerekliliğini yineledi.

SEC davasına yanıt veren 13 Şubat tarihli bir açıklamada Paxos, BUSD’nin “federal menkul kıymetler yasaları kapsamında bir menkul kıymet olmadığını” söyledi ve ekledi:

“Paxos tarafından ihraç edilen BUSD her zaman ABD doları cinsinden rezervlerle 1:1 oranında desteklenmekte, tamamen ayrıştırılmakta ve iflastan uzak hesaplarda tutulmaktadır. Bu konuda SEC personeli ile görüşeceğiz ve gerekirse dava açmaya hazırız.”

Kripto düzenleyici eylemi, SEC’in ABD’li kullanıcılar için stake hizmetlerini durdurmak üzere Kraken ile bir anlaşmaya varmasıyla ABD’de kripto firmalarını etkileyen en son eylem oldu. Mali düzenleyici kurum ayrıca XRP ile ilgili bir davada Ripple ile ilgilenmeye devam ediyor ve tokenlerin kendi yetki alanına giren menkul kıymetler olduğunu iddia ediyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version