Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.397
% 1.97
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.397
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Chiliz’in Yeni İş Birliği!

chiliz mainnet

Chiliz, Fransız Profesyonel Futbol Ligi (LFP) ve oyun stüdyosu Unagi ile spor inovasyonunda önemli bir kilometre taşını işaret eden heyecan verici bir işbirliğini açıkladı. Birlikte, doğrudan bir futbol ligi tarafından geliştirilen ve türünün ilk örneği olan çığır açıcı bir fantezi futbol oyunu olan Coach Ligue 1’i piyasaya sürüyorlar.

Coach Ligue 1, Ligue 1 Uber Eats ve Ligue 2 BKT takipçilerinin, tamamı Chiliz Chain tarafından desteklenen dijital ticaret kartlarını kullanarak hayallerindeki takımları kurmalarına olanak tanıyarak taraftar deneyiminde devrim yaratıyor. Bu hamle, Chiliz’in dijital gelişmeler yoluyla lig iş modellerinde devrim yaratma, liglerin ürün geliştirmelerine öncülük etmelerini sağlama ve üçüncü taraf platformlarla ortaklıkları yeniden tasarlama konusundaki kararlılığını göstermektedir.

Coach Ligue 1, kendi varlıklarını tanıtarak ve blockchain teknolojisini kullanarak lisans süresinin dolması riskini ortadan kaldırıyor, taraftarlarla kalıcı bir bağlantı ve ligin fikri mülkiyetlerinden yararlanmaya yönelik sürdürülebilir bir yaklaşım sağlıyor. Taraftarlar, oyuncu paketleri edinmek ve takımlarını geliştirmek için oyun içi para birimlerini kullanarak ulusal ve küresel liderlik tablolarında haftalık olarak rekabet ederek oyunlaştırılmış bir deneyime katılabilirler. Oyun ayrıca Espoir’den Légende’e kadar beş farklı kart nadirliği seviyesi sunarak kullanıcılara giderek daha prestijli hale gelen turnuvalara katılma şansı sunuyor.

Bu ortaklık sayesinde Chiliz, her bir oyuncu kartının kıtlığını ve değerini blok zinciri aracılığıyla garanti ederek taraftarlar için toplanabilirlik ve ticaret deneyimini geliştiriyor. Coach Ligue 1’in geliştirilmesi, oyun ve web3 teknolojilerindeki uzmanlığıyla tanınan ve önceki projeleri Ultimate Champions ile kanıtlanan Unagi ile ortak bir çabaydı.

Chiliz, liglerin NFT fantezi spor platformlarına öncülük ederek gelir akışlarına doğrudan sahip olmalarını, kullanıcı etkileşimini artırmalarını ve çapraz satış fırsatlarını keşfetmelerini sağlayan bir gelecek öngörüyor. Bu vizyona bağlı olan Chiliz ve Socios.com, ligleri bu platformları geliştirmede destekleyerek kulüpler ve hissedarlar için önemli bir öz sermaye değeri yaratacak.

Chiliz CEO’su Alex Dreyfus, projeden duyduğu heyecanı dile getirerek, projenin spor endüstrisini küresel çapta dönüştürme potansiyelini vurguladı. UNAGI Kurucu Ortağı ve CEO’su Charlie Guillemot da bu düşünceyi yineleyerek Coach Ligue 1’in futbol taraftarlarına sunduğu yeni deneyimin altını çizdi. LFP MEDIA Dijital Büyüme Direktörü Martin Jaglin, girişimin lig taraftarlarının katılımı ve tescilli dijital varlıklar aracılığıyla değer sunumu için yeni bir standart belirlemedeki önemini vurguladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir