Kriptolar:
29240
Bitcoin:
$61.375
% 3.88
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.41
Piyasa Değeri:
$2.23 T
% 2.73
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 61.375
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.23 T

Chainlink, Balinalar Arasında En Çok İşlem Gören Token Oldu

Ethereum balinaları aktif olarak Chainlink trade’i yapıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Chainlink, en büyük 1000 Ethereum adresi arasında en çok trade edilen kripto paralar arasında yer alıyor. Şu anda token bu duruma %2.8’lik küçük bir büyüme ile tepki veriyor.

UNI, büyük adresler arasında en çok tutulan token olmaya devam ederken, LINK ise en büyük trade hacmine sahip, bu da balinaların varlığı sattığı veya satın aldığı anlamına geliyor. Ancak mevcut fiyat hareketine göre, satın alma gücü satış baskısını aşıyor.

Balinalar şu anda, borsalar ve projeler hariç, en büyük Ethereum blok zinciri cüzdanları arasında yoğunlaşan tüm fonların yalnızca %1,85’i olan 360 milyon dolar değerinde LINK’e sahipler.

Link, son 24 saatte en çok işlem gören token olarak birinci sırada yer almasına rağmen, en çok satın alınan 10 token arasında 5. sırada kalan Shiba Inu’ya, Link ise 6. sırada kalmaya devam ediyor.

Yükseliş eğilimindeki bir varlık için daha yüksek işlem hacmi, devam için yakıt görevi görebileceğinden, LINK’teki artan işlem hacmi, piyasa için olumlu bir işaret olarak kabul edilebilir. İşlem hacimleri mevcut trendin en üstünde azalma eğilimindedir. Link söz konusu olduğunda, mevcut işlem hacmi azalma eğilimindedir ancak yine de ortalamanın üzerinde kalmaktadır.

Yazının yazıldığı sırada, Chainlink son dört günde %9.7 fiyat artışıyla 26.22 dolardan işlem görüyordu. Daha önce Chainlink, grafikteki ATH noktasından değerinin %30’unu kaybetmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version