Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.938
% 1.56
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.938
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Kasım Ayında En Çok Kazandıran 5 Kripto Varlık

Kasım ayı içerisinde birçok altcoinde hareketlilik yaşandı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kasım ayında kripto para piyasasında hareketlilikler yaşandı. Piyasada yaşanılan dalgalanmalar nedeniyle inişli çıkışlı bir ayı geride bıraktık. CoinMarketCap verilerine göre Kasım ayında, piyasa değeri açısından 100 kripto varlık arasından en çok kazandıran 5 altcoin şu şekilde;

  • Gala Games (GALA)
  • The Sandbox (SAND)
  • Loopring (LRC)
  • Crypto.com Coin (CRO)
  • Kadena (KDA)

Gala Games (GALA): Blockchain oyunlarından oluşan, ekosistem oluşturmayı amaçlayan bir GameFi platformu olan Gala Games, tek bir oyunu değil, daha çok eğlenceyi önceleyen ve arka planda blockchain olan bir dizi farklı oyun sunar. Oyuncuların blockchain oyunları oynayabileceği ve oyun içi NFT varlıklarını alıp satabileceği bir platformdur. Oyuncular ayrıca hangi oyunun geliştirilmesi gerektiğini veya oylama yoluyla fon sağlanması gerektiğine karar verebilirler. Gala Games, Kasım ayında %611.59 oranla en çok kazandıran coin oldu.

The Sandbox (SAND): Sandbox, merkezi olmayan bir sanal oyun dünyasını çalıştıran Ethereum üzerinde çalışan bir yazılımdır. Sandbox özünde, oyuncuların LAND adı verilen dijital arazileri satın alabilecekleri ve diğer kullanıcılarla paylaşmak için bunların üzerinde deneyimler oluşturabilecekleri bir oyundur. Sandbox geçtiğimiz Kasım ayında %319.53 oranla en çok kazandıran ikinci coin oldu.

Loopring (LRC): Merkeziyetsiz borsaların (DEX) oluşturulması için tasarlanan bir protokol olan Loopring, merkezi kripto para borsalarının dezavantajlarını hafifletmek amacı ile merkeziyetsiz bir değişim sunmayı hedefler. Loopring’in amacı, merkezi emir eşleme ile merkeziyetsiz blockchain üstü işlem anlaşmasını, hem merkezi hem de merkeziyetsiz borsaların en iyi yönlerini alarak hibrit bir hizmet sunmak. Böylece yüksek verim elde etmeyi amaçlar. Loopring, geçtiğimiz ay %251.94 oranla en çok kazandıran coinler listesinde üçüncü sırada yer aldı.

Crypto.com Coin (CRO): Finans hizmetleri şirketi Crypto.com tarafından geliştirilen, merkeziyetsiz ve açık kaynaklı blockchain ağı “Crypto.com Chain”in yerel dijital para birimidir. “Herkesin cüzdanına kripto para dahil etme” hedefiyle çalışan geliştiriciler, 2018 yılının sonunda CRO para birimini piyasaya sürdü. Crypto.com Coin, Kasım ayında %249.37 oranında en çok kazandıran coinler arasında yerini aldı.

Kadena (KDA): CoinMarketCap verilerine göre geçtiğimiz ay %140.53 oranıyla en çok kazandıran coinler arasında beşinci sırada yerini alan Kadena, Blockchain’in dünyanın etkileşim ve işlem yapma biçiminde devrim yaratabileceği fikri üzerine kurulan bir projedir. Kitlesel benimsemeye ulaşmak için zincir teknolojisi ve onu iş dünyasına bağlayan ekosistemin sıfırdan yeniden tasarlanması gerektiğini düşünen Kadena kurucu ekibi, tescilli bir zincir mimarisi inşa ettiler ve blok zincirinin iş için daha önce ulaşılamaz olduğu düşünülen hız, ölçek ve enerji verimliliğinde alışmasını sağlayacak araçlar oluşturdular.

Tablodan geçtiğimiz ay içerisinde en çok kazandıran altcoinleri inceleyebilirsiniz:

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir