Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.512
% 2.01
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.512
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Celsius’un Eski CEO’sunun Eşi, İflas Öncesi 2 Milyon Dolar Çekti

Celsius’un CEO’sunun eşi, şirket iflas başvurusunda bulunmadan önce 2 milyon dolar değerinde kripto para çekti.

Terra’nın çöküşünün ardından iflas bayrağını çeken Celsius Network, çekilen paralarla gündemde oturmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce yayınlanan mahkeme belgelerinde, Celsius’un eski yöneticilerinin 60 milyon dolara yakın para çektiği ortaya çıkmıştı. Üzerinden çok geçmeden, Celsius’un eski CEO’sunun eşinin de pastadan pay aldığı gün yüzüne çıktı.

Celsius’tan Para Çekenler Arasına Eski CEO’nun Eşi de Katıldı

İflas öncesi para çekenlere katılan yeni isim eski Celsius CEO’su Alexander Mashinsky‘nin eşi Kristine Mashinsky oldu.

Mahkeme tarafından yayınlanan son belgelere göre Kristine, Haziran ayında para çekme işlemlerinin askıya alınmasından ve Temmuz ayında iflas başvurusunun hemen öncesinde, CEL token’ından 2 milyon doların üzerinde para çekti.

Daha önceki belgelerde, Celsius Network’ün kurucusu Alex Mashinsky’nin platformdan 10 milyon dolar, eski CSO Daniel Leon‘un yaklaşık 7 milyon dolar, CTO Nuke Goldstein’ın ise yaklaşık 13 milyon dolar değerinde kripto para çektiği yer aldı.

Zaten birçok farklı davayla uğraşan Celsius’un başı Vermont Mali Düzenleme Departmanı ile dertte. Şirket, finansal sıkıntılarını yatırımcılardan gizlemekle ve bilançosunu iyileştirmek için tokenlerinin fiyatının uygunsuz şekilde manipüle edilmesi ile suçlanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir