Kriptolar:
29723
Bitcoin:
$65.938
% 6.89
BTC Dominasyonu:
%54.5
% 0.58
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 5.93
Korku & Açgözlülük:
64 / 100
Bitcoin:
$ 65.938
BTC Dominasyonu:
% 54.5
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Shiba Eternity, Shiba Inu’ya yeni yatırımcılar kazandırdı

Uzun zamandır beklenen Shiba Inu oyunu Shiba Eternity, popüler kripto para birimine yeni yatırımcılar getiriyor.

SHIB, yeni çalışmalarla ekosistemini ve ağ yapısını geliştirmek adına çalışmalara devam ediyor. Dün yayınlanan SHIB kart oyunu Shiba Eternity, çıkar çıkmaz olumlu sonuçlar doğurdu ve Shiba Inu’ya yeni yatırımcılar kazandırdı. Çıkış yaptığı gün App Store’da en popüler 20 oyun arasına girmeyi başaran Shiba Eternity, güçlü geri dönüşlerle anılıyor.

Shiba Eternity ile yatırımcı sayısı arttı

Shiba Inu ve PlaySide Studios’un ortak çalışması sonucunda sunulan Shiba Eternity, gördüğü yoğun ilgi karşısında popüler kripto paraya duyulan ilginin de artmasını sağladı. Oyunun lansmanının gerçeklemesinin ardından SHIB yatırımcılarının sayısı yaklaşık olarak 2.200 kişi arttı.

CryptEye’nin belirttiği üzere, kripto cüzdanlarında en az bir adet SHIB bulunduranların sayısı 2.193.520 kişiye yükseldi. Rekor rakamlarla anılan kripto para, tüm zamanların en yüksek yatırımcı sayısına ulaşmayı başardı.

Bu makale ilk olarak Paranfil üzerinde yayımlanmıştır

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir