Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.825
% 0.81
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.825
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Celsius, Krediler İçin Ödeme Talep Etmeyeceğini Duyurdu

ABD Adalet Bakanlığı tarafından para çekme işlemlerine izin verilmeyen Celsius, ödenmemiş krediler için herhangi bir taleplerinin olmadığını belirtti.

Adalet Bakanlığı, Celsius’un müşterilerine olan borcunu ödemek amacıyla para çekme işlemlerini tekrar başlatmak istediğini belirtti. Henüz dava unsurlarının çözülmediğinin altını çizen Adalet Bakanlığı, bu talebi onaylamadı. Son gelişmelerin ardından Celsius, borçlulardan kredi ödemesi istemeyeceğini duyurdu.

Celsius, Borçlulardan Herhangi Bir Talepte Bulunmayacak

Adalet Bakanlığı, dava sürecinde olan borç verme platformu için herhangi bir şekilde para çekme işlemlerine izin verilmeyeceğini duyurmuştu. Bakanlık, Celsius’un sahip olduğu kripto varlıklar ve bilançosu ile müşterilerine ödemesi gereken borç yükümlükleri arasındaki ilişkiyi henüz tam anlamıyla sonuçlandırmadı. Dava sürecinin tamamlanmadan, şirketin mal varlıklarını kullanmasına izin verilmedi.

Bakanlığın verdiği bu karar sonrası kripto varlıklarına erişemeyen Celsius, kullanıcılarına yeni bir duyuruda bulundu. Şirket, ödenmemiş krediler ve borç yükümlülükleri için herhangi bir taleplerinin olmadığını belirtti. Aldığı bu karara değinen Celsius, vadesi dolmuş hiçbir krediye faiz veya cezanın uygulanmayacağını aktardı. Borç verme platformu ayrıca, bilançosunda 1.19 milyar dolarlık bir açık listeledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version