Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.868
% 0.64
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.868
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Cardano Kurucusu, Orbis ve Ardana Çöküşünü Değerlendirdi

Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, canlı yayın üzerinden Ardana ve Orbis projelerinin çöküşünü değerlendirdi.

Kripto para piyasasının çalkantılı döneminde, birçok proje devamlılık sağlayamadı. Özellikle FTX’in yarattığı çöküş, likidite ve yatırımcı sıkıntısı çeken projelerin iflasına neden oldu. Ayrıca, kripto para projeleri ayı piyasasının etkilerine karşı direnmeye devam ediyor. Tüm bu süreçler arasında, Cardano tabanlı Ardana ve Orbis hizmetlerini durdurmuştu. Finansman ve piyasa koşullarını gerekçe gösteren projeler, ayakta kalamadılar. Birçok yatırımcı, Ardana ve Orbis’in çöküşünü Cardano’ya bağladı.

Cardano Kurucusu, Orbis ve Ardana Çöküşünü Liderlik Sorununa Bağladı

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Twitter üzerinden açtığı canlı yayınla eleştirilere yanıt verdi. Hoskinson, Orbis ve Ardana çöküşünü hedef aldı.

Hoskinson, iki projenin hizmetlerini durdurmasının ardından sosyal medyada dolaşan eleştirilere değindi. Cardano kurucusu, projelerin kapanmasının bir finansman eksikliği nedeniyle olmadığını belirtti. Hoskinson’a göre, Orbis ve Ardana’nın operasyonlarını durdurma kararının arkasında liderlik sorunları yer alıyor.

Kurucu, Cardano ekosistem girişim fonu olan cFund’a değindi. Hoskinson’a göre, cFund bu projelere daha öncesinde yatırımlarda bulundu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir