Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.964
% 0.77
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.964
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kraken CEO’su, Binance Rezerv Kanıtına Takıldı

Kraken CEO’su ve kurucu ortağı Jesse Powell, Binance’ın rezerv kanıtının yükümlülükler olmadan anlamsız olacağını belirtti.

Kripto endüstrisi, son FTX olaylarının ardından yeni bir boyuta geçti. En büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX, büyük bir çöküş yaşayarak iflas etti. Ardından bıraktığı enkaz, toparlanması güç sonuçlara neden oldu. Birçok şirket, FTX olaylarını gerekçe göstererek iflaslarını vermeye başladı. Aynı zamanda, para çekme işlemlerinde sıkıntı yaşatan projelerin sayısı da artış gösterdi. Tüm bu süreçlerin ışığında Binance, yeni rezerv kanıtını duyurdu. Ancak, bu hamle Kraken CEO’sunun dikkatine takıldı.

Kraken CEO’su Jesse Powell, Binance Rezerv Kanıtını Eleştirdi

Kraken borsasının CEO’su Jesse Powell, Binance rezerv kanıt sistemi hakkında eleştirilerini dile getirdi. Bu eleştirilere, Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) tarafından yanıt gecikmedi.

Powell, borsalar yükümlülükleri içermediği için bu tarz bir uygulamanın anlamsız olacağını belirtti. Powell’a göre, eksiksiz bir rezerv kanıt sistemini kurmak mümkün. Kraken CEO’su, müşteri bakiyelerinin kriptografik kanıtı ve cüzdan kontrolü açısından sağlamlaştırılmış bir rezerv kanıt sisteminden bahsetti.

Powell, Merkle Tree yönteminin bir denetçi olmadan tamamen anlamsız olacağının altını çizdi. Bu yöntemde, negatif bakiyeli hesapları incelemek için denetleme gerektiğini belirtti.

Bu eleştirilere yanıt veren Binance CEO’su CZ, rezerv kanıt sistemini denetlemek için üçüncü taraf denetçileri içeren bir planlamanın yapıldığını belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir