Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.392
% 1.07
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.392
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Cardano Kurucusu Hoskinson, Projenin 2022 Yol Haritası Heyecanını Paylaştı

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, projenin 2022 yol haritası hakkındaki heyecanını paylaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cardano ve Cardano’nun arkasındaki şirket olan IOHK’nın CEO’su Charles Hoskinson, Twitter hesabı üzerinden 2022 yol haritası hakkında heyecanını paylaştı. Hoskinson attığı tweette şu ifadeleri kullandı:

“2022 Cardano yol haritasının bir araya geldiğini görmeyi gerçekten çok seviyorum. Büyüyen, rafine eden, uyum sağlayan ve güçlenen yaşayan bir ekosistem.”

Projenin son zamanlarda yayımladığı blog gönderilerindeki detaylar bu süreç hakkında ipucu verebilir. Şirket, yakın tarihli bir blog gönderisinde zaman içinde ağ performansını nasıl optimize edeceğini tartıştı ve ileriye dönük odak noktasının, başlangıçta temel yetenek ve doğruluk sağlayan optimizasyona kayacağını söyledi. IOHK’dan Tim Harrison konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Ağ büyüdükçe ve Cardano daha yüksek kapasitede çalıştıkça, ağ talebine ayak uydurmak için parametrelendirmeyi ayarlayacağız.”

Şirket ayrıca NFT droplarının yarattığı ağ tıkanıklığı sorunu da “daha ​​verimli trafik sistemleri” ile yakın vadede çözmeyi planlıyor:

“Kısa vadede, hisse dağılımını ve ödül dağıtım hesaplamasını daha eşit bir şekilde yayarak NFT düşüş tıkanıklığını hafifletebileceğiz.”

Ağın “ağır doygunluk altında bile oldukça esnek” olacak şekilde tasarlandığını da ekledi. Bu nedenle, çok sayıda eşzamanlı NFT işlemi yaşandığında “tıkanıklık” süresi bir saatten az sürdü. Bununla birlikte IOHK, önümüzdeki birkaç ay boyunca uygulanacak kademeli güncellemelerin sözünü verdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir