Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.741
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.741
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bitcoin’in Merakla Beklenen Güncellemesi Taproot’a Saatler Kaldı

Bitcoin’in merakla beklenen güncellemesi Taproot’a geri sayım başladı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bu hafta sonu, Bitcoin’in merakla beklenen Taproot güncellemesinin gerçekleşmesi bekleniyor. 709.632 sayılı blokta gerçekleşmesi beklenen güncelleme geliştiricilerin ağda gizliliği, ölçeklenebilirliği ve güvenliği artıracak yeni özellikleri entegre etmelerine olanak sağlayacak.

Taproot güncellemesi, madencilerin %90’nından fazlasının desteklemesinin ardından Haziran ayında kilitlenmişti. Kilitleme ve aktivasyon arasındaki programlanmış bekleme süresi ise, Taproot geri sayımı yapan sayaçlara göre yayın saati itibariyle 27 saatten az kalmış olarak görünüyor.

Bitcoin tarihi boyunca çeşitli teknik yeniliklerin tek bir yükseltmede eritildiği bir pota olarak görülebilecek olan güncelleme, yeni gelişmelere ve yeni çözümlere olanak sağlayacak.

Güncellemenin fiyata etkisi konusunda ise yorumcular ikiye ayrılıyor. Bazıları güncellemenin çoktan fiyatlandığını söylerken, bazıları güncellemenin öneminin tam olarak anlaşılmadığından hareketle henüz fiyatlanmadığını düşünüyor. Bitcoin geçtiğimiz gün çıkan Evergrande’nin iflas söylentileri ile gelen satış dalgasından henüz tam olarak kurtulabilmiş değil. Diğer taraftan, dün akşam SEC’nin spot Bitcoin ETF’ini reddetmesi de Bitcoin’de yeni bir düşüş başlattı.

Bitcoin yayın saati itibariyle 63.890 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir