Kriptolar:
29537
Bitcoin:
$65.194
% 2.39
BTC Dominasyonu:
%53.3
% 0.09
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 0.05
Korku & Açgözlülük:
69 / 100
Bitcoin:
$ 65.194
BTC Dominasyonu:
% 53.3
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Cardano İçin Bu Tarihi ve Grafiği Kaydedin: İşte Olacaklar!

Uzun bir süredir Cardano hakkında, hayalet zincirinden projenin bir başarısızlık olduğuna kadar pek çok şey söyleniyordu. Ancak mart ortasında başlayan bir rallinin altcoin’in fiyatını 0,78 dolardan 1,2 dolara çıkarmasından sonra birçok eleştirmen olumsuz eleştirilerinden vaz geçiyor.

Uzman: Cardano artık bir DEX’i destekleyebiliyor

Kripto araştırmacısı Max Maher geçtiğimiz günlerde ADA’nın fiyatını artırabilecek bazı tetikleyicilere işaret etmek için Cardano (ADA)’nun yükselişini inceliyor. Maher ayrıca, altcoin’in 2022’deki fiyat hareketinin anlatacak bir hikayesi olduğunu teorileştirdi. Araştırmacı, ocak ayındaki fiyat artışını ve düşüşünü ele alarak şunları ifade ediyor:

Cardano, piyasanın geri kalanıyla birlikte biraz daha aşağı düşmeden önce fiyatta hızlı bir artış gördü. Sonrasındaki fiyat hareketi heyecan verici olmasa da fiyattaki bu artış hala çok önemliydi çünkü dünyaya Cardano’nun bir DEX’i (SundaeSwap) destekleyebileceğini gösterdi. Tabii ki, birkaç hata olmadan değil, yine de bir DEX.

Cardano İçin Bu Tarihi ve Grafiği Kaydedin: İşte Olacaklar!

Coinmuhendisi.com olarak daha önce analizlerine başvurduğumuz Maher ayrıca toplam kilitli değere (TVL’ye) bakıldığında, yaklaşık yüzde 63,52’lik Minswap’ın baskınlığının kesinlikle dikkate alınması gereken bir faktör olduğunu gözlemledi. Ayrıca analiste göre, yan zincir Milkomeda, Cardano (ADA)’nun Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumluluğunu gerçekleştirmesine yardımcı oldu.

ADA’nın geliştirme faaliyetleri ne durumda?

Santiment verilerine göre, Cardano ekosisteminde geliştirme faaliyetleri çoğunlukla yatay hareket ediyor. Uzmanlara göre ADA’nın fiyat hareketi söz konusu olduğunda, yüzde 30’dan fazla bir ralli kesinlikle çok fazla heyecana yol açtı. Ancak, uzaktan bakıldığında, ADA’nın fiyatının ancak şubat ayının başlarında olduğu yere geri döndüğünü görülebiliyor. Maher bu konuya ilişkin olarak şunları kaydediyor:

Negatif fiyat hareketinin iyi yanı, geliştiricilerin inşa etmeyi bıraktığı anlamına gelmemesidir.

Cardano İçin Bu Tarihi ve Grafiği Kaydedin: İşte Olacaklar!

Dubai’de çekilen bir soru-cevap videosunda Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Vasil yükseltmesinin muhtemelen “aşırı yüklenmiş bir sürüm” olacağını doğruladı. Bununla birlikte, birçok ADA yatırımcısı bunu dört gözle bekliyor. Çünkü tarihsel olarak, ADA genellikle bir hard fork’tan önce yüksek irtifa rallileri görür. Ancak uzmanlar, Vasil hard fork’u yaklaştıkça yaz aylarında hararetli bir pazara hazır olunması konusunda uyarıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir