Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.041
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.041
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

BVM, Blockchain Üzerinde Yapay Zeka Modelleri Kullanmasını Sağlayacak

Bitcoin Katman 2 Projesi BVM, Kullanıcıların Blockchain Üzerinde Yapay Zeka Modelleri Kullanmasını Sağlayacak

Blockchain teknolojisi, kripto para birimleri ve diğer dijital varlıkların güvenliği ve takibinin yanı sıra bir dizi farklı uygulamaya olanak tanıyan birçok inovasyona öncülük ediyor. Ancak, son zamanlarda, bu teknolojinin sınırlarını genişletmek ve kullanım alanını artırmak amacıyla yapay zeka (AI) gibi yeni teknolojilerle birleştirilmesi üzerinde de çalışmalar yapılıyor. Bitcoin Virtual Machine (BVM) adlı bir Bitcoin katman 2 projesi de bu alanda önemli bir adım atmaya hazırlanıyor.

İlginizi çekebilir: Solana Memecoin Çılgınlığı Piyasayı Korkutuyor

Gelişen Teknoloji: Blockchain ve Yapay Zeka’nın Birleşimi

Yapay zeka, veri analizi, öngörü analizi, doğal dil işleme ve daha birçok alanda kullanılan güçlü bir teknolojidir. Blockchain ise güvenli veri depolama ve transferi için benzersiz bir platform sunar. Bir araya getirildiğinde, bu iki teknoloji birçok yeni olanak sunabilir.

Bitcoin Virtual Machine (BVM) ve Truly Open AI Platformu:

BVM, Bitcoin’in ikinci katmanı üzerinde çalışan bir proje olarak, kullanıcıların blockchain üzerinde yapay zeka modelleri oluşturmasına ve kullanmasına olanak tanıyan bir platform olan “Truly Open AI”i piyasaya sürecek. Bu platform, kullanıcıların AI modellerini blockchain’e taşıyarak kripto uygulamalarında kullanmalarını sağlayacak.

Yapay Zeka Modellerinin Depolanması:

Truly Open AI platformunda kullanılacak yapay zeka modelleri için depolama altyapısı, Filecoin, Near, Avail, Polygon ve Syscoin gibi tanınmış projelerle işbirliği içinde inşa edildi. Bu sayede, kullanıcılar AI modellerini güvenli bir şekilde depolayabilir ve blockchain üzerinde kullanabilirler.

Coin Mühendisi Katıl üyesi olarak ayrıcalıklardan yararlanabilir, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir