Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.131
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.131
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

BUSD Piyasa Değeri Düştü

BUSD

BUSD,  piyasa değeri Amerika Birleşik Devletleri düzenleyicilerinin kripto para borsalarına yönelik baskıları nedeniyle 10 milyar doların altına düştü. Stabilcoinin piyasa değeri, Haziran 2021’den bu yana en düşük seviye olan 9,66 milyar dolara geriledi.

BUSD, Paxos ile ilgili olası bir dava ve New York Finansal Hizmetler Bölgesi’nin BUSD basımı ve ihracını durdurma emri gibi bir dizi olumsuz gelişmenin ardından piyasa değeri 6,65 milyar dolar kaybetti. Ayrıca Coinbase, stablecoin’in artık listeleme standartlarını karşılamadığı gerekçesiyle BUSD’yi borsadan çıkaracağını duyurdu.

Binance USD, Eylül 2019’da piyasaya sürüldüğünde hızla üçüncü en büyük stablecoin haline gelmişti. Şimdi ise tüm kripto para birimleri arasında 10. sırada yer alıyor. Binance CEO’su Changpeng “CZ” Zhao, stablecoin projesini piyasaya sürdüklerinde başarısız olabileceğini düşündüğünü belirtti.

Binance, BUSD talebindeki düşüşü karşılamak için yakın zamanda TrueUSD (TUSD) gibi diğer stabilcoin varlıklarını da piyasaya sürdü. Ancak, Binance USD’nin düşüşü, kripto para piyasasındaki daha geniş bir düşüş trendine de işaret ediyor.

Daha önce Blcokchain şirketi Paxos, BUSD basımını durduracağını ve bu konuda Binance ile iş birliğini sonlandıracağını duyurdu.

New York Düzenleyici kurum daha önce düzenleyicinin şirketlere planlanan yaptırım eylemini bildiren bir mektup ile uyarıda bulunmaktaydı. Uyarıda Binance USD’nin kayıt dışı bir menkul kıymet olduğu iddia ediliyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir