Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.846
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.846
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

“BUSD Baskısında Hedef Stabilcoinler Değil”

BUSD

Matrixport’un araştırma müdürü, Paxos ve BUSD token’ına yönelik son incelemenin stabilcoinlere yönelik bir saldırı olmadığına inanmakta.

14 Şubat tarihli bir analizde Matrixport’tan Markus Thielen, BUSD ihraççısı Paxos Trust Company’nin token üzerindeki gözetimi konusunda yeterince katı davranmamış olabileceğini öne sürdü.

Sorunun kendi içinde “stabilcoinlerle ilgili görünmediğini” de sözlerine ekledi.

Thielen, “Paxos, Binance ve Paxos tarafından ihraç edilen BUSD müşterileri için özel, periyodik risk değerlendirmesi ve durum tespiti yapma yükümlülüğünü ihlal etti” dedi.

13 Şubat’ta New York Finansal Hizmetler Departmanı (NYDFS), Paxos’un “Paxos’un Binance ile olan ilişkisinin gözetimiyle ilgili çözülmemiş birkaç sorunun bir sonucu olarak” BUSD ihracını durdurmasını emretti.

Paxos ayrıca kısa süre önce, 3 Şubat’ta Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC), federal menkul kıymetler yasaları uyarınca teklifi kaydettirmediği iddiasıyla stablecoin ihraççısına bir Wells bildirimi gönderdiğini doğruladı.

Thielen, düzenleyici eylemlerin bir kısmının, Binance’in müşteri fonlarını teminatla karıştırdığı 24 Ocak olayından da kaynaklanabileceğini söyledi.

BUSD’ye yönelik son eylemler yine de bazılarının diğer sabit coinlerin başının belada olabileceğine inanmasına neden oldu. Paxos geçtiğimiz günlerde, BUSD ile ilgili mevcut sorunun yanı sıra, “Paxos’a karşı kesin olarak başka hiçbir iddia olmadığını” belirtti.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir