Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$62.999
% 1.36
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 62.999
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Buenos Aires, Ethereum Node’ları Kurmayı Planlıyor

Arjantin hükümeti, 2023 yılında şehirlere Ethereum Node’ları kurmayı planladıklarını açıkladı.

Arjantin’in başkenti Buenos Aires’in inovasyon ve dijital dönüşüm sekreteri Diego Fernández, Perşembe günü Güney Amerika ülkesinin ETHLatam konferansında yaptığı açıklamada, 2023’te Ethereum Node’larını dağıtmayı planladığını söyledi.

Buenos Aires, Ethereum ile İlkleri Gerçekleştirecek

Arjantin hükümetinin Buenos Aires’te başlatmayı planladığı girişim, şehir için kilometre taşı niteliği taşıyor. Hükümet tarafından planlanan girişim, Buenos Aires’i Ethereum Node’larının veya Ethereum istemci yazılımı çalıştıran bir bilgisayarın kurulduğu dünyadaki ilk şehirlerden birisi yapacak.

CoinDesk ile yaptığı röportajda Ethereum Node’ları yerleştirme girişiminin keşif ve düzenleyici amaçlara sahip olduğunu belirten Fernandez, 3 milyonluk şehrin kripto için “uyarlanabilir düzenlemeler geliştirmesine” yardımcı olacağını söyledi.

Düğümlerinin dağıtımı, Buenos Aires yasama meclisinin 2021 yılında onayladığı düzenleyici sanal alan altında gerçekleştirilecek. Sandbox aracılığıyla, Buenos Aires hükümeti özel tarafları düğümlerin yerleştirilmesine katkıda bulunmaya çağıracak.

Şehirde kaç düğüm kurulacağı henüz belli değil, ancak bu düğümlerin Buenos Aires hükümetine ait dünya standartlarındaki bir veri merkezlerinde barındırılacağı belirtiliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir