Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.063
% 0.95
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.063
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Kripto Fest 2022 Zorlu PSM’de Kapılarını Açacak

Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından ICRYPEX’in ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek Kripto Fest 2022 başlıyor.

Kripto para yatırımcıları ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiren festival, 20-21 Ağustos’ta, ücretsiz olarak İstanbul Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek.

Kripto Fest 2022 İstanbul’da Düzenleniyor

20-21 Ağustos’ta, ücretsiz olarak İstanbul Zorlu PSM’de gerçekleştirilecek festival, Avrupa’nın en büyük kripto festivali olma özelliğiyle öne çıkıyor. Kripto Fest’te katılımcılar, molalardaki müzik dinletileri ve ikramların yanı sıra, ilk günün sonunda gerçekleştirilecek Mahmut Orhan konseriyle keyifli vakit geçirebilecekler. Ayrıca, CEO’lar, gazeteciler, ekonomistler ve alanında başarılı birçok isim festivale katılım sağlayacak.

ICRYPEX CEO’su Gökalp İçer’in başta olmak üzere, gazeteci ve ekonomist Emin Çapa, küresel stratejist Şant Manukyan, Türkiye’nin sayılı ekonomistlerinden Selçuk Geçer, NFT alanındaki başarılı işleriyle konuşulan karikatürist Erdil Yaşaroğlu ve teknoloji yazarı Ahmet Usta gibi alanında uzman kişiler, konuşmalarıyla sahne alacak.

ICRYPEX’in uzman ekibi ve yönetici kadrosunun da bulanacağı festivalde blockchain, metaverse, NFT ve finans dünyasının geleceği üzerine konuşma ve paneller düzenlenecek. Ücretsiz olarak düzenlenen Kripto Fest 2022’ye katılanlar konserleri, stand-up gösterilerini ve sahne şovlarını da takip etme şansı bulacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir