Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.286
% 1.25
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.286
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bu DeFi Coinleri Ralliye Başladı: İşte Nedeni ve Beklentiler!

Bitcoin destek ararken popüler DeFi coinleri Terra, Avalanche ve Osmosis L1 iyileşmesine öncülük ediyor. LUNA, AVAX ve OSMO, çoğu altcoinden daha iyi performans göstererek, piyasada bir DeFi coinleri canlanmasının işaretlerini verdi. Detaylar Coinmühendisi.com’da.

DeFi coinleri canlanma işareti veriyor

Yatırımcılar Cosmos (ATOM), Fantom (FTM) ve NEAR‘da yeni yatırım fırsatları aradıkça, birinci katman (L1) ekosistemi son aylarda artan bir ilgi gördü. Ocak ayında Bitcoin (BTC) fiyatının 34.000 doların altına düştüğü piyasa satışlarının ardından, L1 alanının çoğu ivmesini yeniden kazanmak için mücadele etti. 24 Ocak’taki BTC dip seviyesinden bu yana, fiyatta kayda değer bir artış yaşayan L1 platformları konuşuluyor. LUNA’da görülen fiyat artışı, büyük ölçüde Luna Foundation Guard’ın ekosistemin Terra USD (UST) stablecoini için bir Bitcoin rezervi oluşturmak üzere 1 milyar dolar topladığını açıklamasından kaynaklandı.

Terra ayrıca ikinci lockdrop etkinliğinin lansmanını gördü ve Mars Protocol, LUNA tokenine olan talebi artırmaya yardımcı oldu. UST için 1 milyar dolarlık rezerv aynı zamanda LUNA veya Ether vaadi yoluyla UST’nin basılmasının ana yolu olan Terra tabanlı platform olan Anchor Protocol (ANC) için de bir nimetti. Anchor, geliştiricilerin UST oluşturmak için bir teminat seçeneği olarak AVAX‘ı entegre etme sürecinde olduklarını açıkladıktan sonra fiyatına ek bir destek de aldı. Anchor ile entegrasyonunun yanı sıra Avalanche, Wirex ile entegrasyon ve DeFi Kingdoms’ın Avalanche ağında başlatılacağı duyurusu da dahil olmak üzere, Ocak ayının sonundan bu yana büyümesini sürdürmeye yardımcı olan birkaç önemli gelişme yaşadı.

Osmosis ve Cosmos ekosistemi

Son veriler, Cosmos ekosistemindeki merkezi olmayan bir borsa olan Osmosis’in “son birkaç ay içinde diğer büyük emsallerinden önemli bir farkla daha iyi performans gösterdiğini” gösteriyor. OSMO’nun gösterdiği güç, kısmen, birlikte çalışabilir uygulama zincirleri tezi nihayet son aylarda meyve vermeye başladığı için 2021’e güçlü bir şekilde yaklaşan Cosmos’un başarısından kaynaklanıyor. Osmosis, şu anda Cosmos ekosistemindeki en büyük merkezi olmayan borsa ve defi Llama’dan alınan verilere göre toplam değeri 1,75 milyar dolar olan 37 ayrı IBC zincirini destekliyor.

Osmosis ayrıca, 1 Mart’ta zincirler arası ve süper akışkan staking’in piyasaya sürülmesinin ardından fiyatını ve işlem hacmini de artırdı ve bu da Osmosis DEX’teki likidite sağlayıcılarının (LP) likidite sağladıkları varlıklar için stake ödülleri kazanmalarına olanak tanıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version