Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.043
% 0.07
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.043
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Ünlü CEO, Kritik Bitcoin Tahmini Yaptı: Bu Seviyeyle Korunacağız!

Celsius Network CEO’su, 35 bin doların altındaki son düşüşüne rağmen amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin (BTC)’de hala oldukça iyimser hislerle yükselişte. Yakın zamanda, kredi platformu Celsius Network’ün kurucu ortağı, Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Alex Mashinsky, Bitcoin (BTC) hakkındaki en son düşüncelerini paylaştı. Detaylar Coinmühendisi.com’da.

Ünlü CEO Bitcoin (BTC) için hala çok iyimser görünüyor

24 Şubat’ta Kitco News sunucusu David Lin ile yaptığı röportajda Celsius CEO’su Aleex Mashinsky, fiyatın Rusya‘nın Ukrayna’yı işgal ettiği haberine yanıt verdiği için Bitcoin (BTC)’in 30.000 dolar civarında güçlü bir destek bulduğunu iddia etti. Küresel çatışmanın muhtemelen yatırımcıları korkuttuğunu ve Bitcoin (BTC)’in ani fiyat düşüşünün temelinde olduğunu söyledi. Ancak CEO Mashinsky, BTC fiyatının toparlanacağından ve önceki seviyelerden daha da yükseğe çıkacağından emindi. Aldığımız son bilgilere göre ünlü CEO Mashinsky  BTC fiyatı konusunda, “Evet, bence bu [Rusya-Ukrayna] çatışması için en dip nokta burası. 30.000 dolar seviyesinde çok güçlü bir desteğimiz var… Mevcut seviyeleri koruyacağız ve daha yükseğe çıkacağız” dedi.

Ünlü CEO Mashinsky, Bitcoin (BTC)’in geçen haftaki fiyat düşüşünün kripto para piyasalarından aşırı kaldıraç ve aşırı genişleyen yatırımcılardan kurtulmaya hizmet ettiğini savundu. “Dışarı çıkmak” isteyen kripto para traderlarının çoğunun düşüşte silindiğini ve fiyat indiriminden yararlanmaya hazır alıcıları geride bıraktığını iddia etti.

Analist: Kaldıraç kullananlar dışarı itildi

Ünlü CEO Mashinsky konu hakkında yaptığı açıklamalarda şunları ifade etti:

Kaldıraç kullanan tüm insanlar dışarı atıldı. Kötü haberi göz önünde bulundurarak çıkmak isteyen tüm traderlar şimdiden satıldı. Kripto para, insanların düşündüğü kadar kaldıraca sahip değil. Bu insanlar sattığında, yalnızca alıcılar kalır ve fiyatlar burada yükselir.

Mashinsky, sabit kapasite arzı ve zamana bağlı kıtlığı da dahil olmak üzere Bitcoin’in güçlü temellerini yineledi. Artan taleple birlikte kıtlığın, daha fazla kullanıcı kripto varlığı benimsedikçe Bitcoin fiyatının artacağını tahmin edilebilir hale getirdiğinden bahsetti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir