Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.761
% 1.79
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.761
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bu Bitcoin Tahminleri Ürküttü: 17 Bin, 12 Bin ve 10 Bin Dolar!

Bir analist, Bitcoin fiyatındaki son artışa rağmen 10 bin doların hala masada durduğunu söylüyor. Bir başka analist ise 17 bin doların yeniden test edilmesinin mümkün olduğunu kaydediyor.

“Bitcoin için bir sonraki aşağı yönlü fiyat hedefi 12.000 dolar”

InTheMoneyStocks’un baş piyasa stratejisti Gareth Soloway, seviyenin üzerinde toparlanma belirtileri göstermesine rağmen çok iyimser değil. Soloway, Bitcoin (BTC)’nin 20.000 doların altında daha fazla düzeltme için uygun olduğunu savunuyor.

Soloway, Bitcoin için bir sonraki olası aşağı yönlü fiyat hedefinin 12.000 dolar olacağını belirtiyor. Ancak tarihsel eğilimlere dayanarak 10.000 dolara kadar düzeltme olasılığını dışlamıyor. Strateji uzmanına göre, Bitcoin’in tüm zamanların değerine yönelik önceki yörüngesinin, aşağı yönde de yansıtılabilir. Ayrıca, mevcut yüksek enflasyon ve faiz artışı ortamının BTC’nin aşağı yönlü projeksiyonunu zorlaştırdığını söylüyor. Analist, Şu değerlendirmeyi yapıyor:

10.000 doların altına düşmemizin çok olası olduğunu kabul etmek önemli. 2018 ve 2019’da 3.500 dolar civarında olan en düşük seviyeleri görmemeyi tercih edersiniz. Bunun yanı sıra, BTC için bu yeni eşi görülmemiş bir ortam. Fed ve yaptıkları nedeniyle. Parayı sistemden çekiyorlar. Bu yüzden bunun çok zor bir yolculuk olması muhtemel.

Bitcoin’in yeni dip noktası

Bununla birlikte Soloway, Bitcoin 20.000 doların üzerinde tutarsa, daha fazla boğa çekeceğini söylüyor. Bunun da onu tüm zamanların en yüksek seviyesine doğru iteceğini kaydediyor. Strateji uzmanına göre, fiyatı 20.000 doların üzerinde tutmak, muhtemelen Bitcoin’in yeni dibi hakkında genel bir piyasa hissiyatı sunacak.

Öte yandan, uzun vadeli beklentilerin token lehine olduğunu vurguluyor. Ayrıca, Bitcoin’in sıfıra geri dönebileceği fikrini reddediyor. Bunun yanında önümüzdeki altı ayın zorlu olacağına dikkat çekiyor. 65.000 dolara ulaşma olasılığı üzerine Soloway, aylarca yatay işlemlerden sonra bunun en az iki yıl alabileceğini öngörüyor. Enflasyon soğursa, Fed’in daha fazla para basacağını belirtiyor. Analist, şu açıklamayı yapıyor:

Ekonomi acı çekiyorsa, bu sistemik ayı piyasasına daha uzun bir süre sahipseniz, bu hisse senetleri için kötüdür. Ancak Bitcoin için değil. Çünkü matbaalar yeniden para basmaya başlayacak. Bu sonuçta Bitcoin için bir yükseliş senaryosu olacaktır.

Bitcoin için 100.000 dolara giden yol

Stratejist, Bitcoin’in 100.000 doları geçeceğini savunuyor. Ancak, piyasanın hiçbir faydası olmayan varlıkları temizlemesi gerektiğini kaydediyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in hala olgunlaşmakta olan yeni bir varlık olarak ele alınması gerektiği konusunda uyarıyor. Bu nedenle yatırımcıların düzensiz fiyat hareketi beklemesi gerektiğini söylüyor.

coinmuhendisi.com’dan takip ettiğiniz üzere 20.000 doların altında işlem gördükten sonra, Bitcoin %4’ün üzerinde küçük kazançlar elde etti. BTC, basın zamanında 20.900 dolar seviyesinde işlem görüyordu.

“BTC’nin 17.000 doları yeniden test etmesi mümkün”

NYSE Group’un eski başkanı Tom Farley, Bitcoin fiyatının 17.000 dolar seviyesini yeniden test edeceğini tahmin ediyor. Yine de, kripto para biriminin şimdilik en azından kısa vadeli bir dibe ulaştığına inanıyor. Ayrıca, son fiyat düşüşünü ‘gerçekten iyi’ bir satın alma fırsatı olarak nitelendiriyor.

Farley, piyasanın zaten bir kapitülasyona katlandığına inanıyor. Hafta sonu boyunca, lider kripto önceki yükseliş döngüsünün en yüksek noktasının altına düştü. Kripto para analitik firması Glassnode tarafından sağlanan verilere göre, yatırımcılar 7 milyar dolardan fazla kayıp verdi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir